Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Και τώρα Πάφος

Και τώρα Πάφος

sak_2809


Αποστολή εξετελέσθη και πλέον στην ΟΜΟΝΟΙΑ βλέπουν την Πάφο. Ως γνωστόν όλοι οι αγώνες της 24ης αγωνιστικής θα διεξαχθούν το Σάββατο στις 16:00 κάτι που σημαίνει πως ο χρόνος ξεκούρασης είναι περιορισμένος για τους πράσινους. Ακόμα ένας λόγος, να είναι συγκεντρωμένοι στο ματς.

Η Πάφος είναι ουσιαστικά ήδη στη δεύτερη κατηγορία, αλλά αυτό δε σημαίνει πως το παιχνίδι σηκώνει υποτίμηση. Αρκετά νεαρά παιδιά θα παραταχθούν εναντίων μας και το κίνητρο του να παίζεις κόντρα στην ΟΜΟΝΟΙΑ είναι πάντα τεράστιο. Πόσο μάλλον απέναντι στην ΟΜΟΝΟΙΑ του Σαβέφσκι, που διακρίνει το ταλέντο από το χιλιόμετρο. Αρκετοί παίκτες του αντιπάλου θα το αντιμετωπίσουν σαν το παιχνίδι της ζωής τους, για αυτό καλά κάνουμε να είμαστε προσεκτικοί.

Βέβαια, ας μην παραξηγηθούμε. Το παιχνίδι εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από τους ποδοσφαιριστές του Σαβέφσκι. Αν παίξουν το ποδόσφαιρο που ξέρουν, συνεχίσουν την ανοδική πορεία των τελευταίων ημερών και δεν υποτιμήσουν την ΑΕΠ, δεν θα έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα να πάρουν τους βαθμούς. Δυνατά και πειθαρχημένα λοιπόν, μην βρεθούμε προ δυσάρεστης εκπλήξεως.