Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Στο χέρι μας, ένα γεμάτο ΓΣΠ

Στο χέρι μας, ένα γεμάτο ΓΣΠ

01sak_2593


Ο ενθουσιασμός τις ταξεις του κόσμου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, είναι μεγαλύτερος από κάθε άλλη στιγμή μες τη σαιζόν. Την τεσσάρα επί της Ανόρθωσης, διαδέχθηκε η τεσσάρα επί της Αλκής που σε συνδυασμό με την απώλεια της ΑΕΛ, έβαλε τους πράσινους στην τετράδα! Στο καπάκι ανακοινώθηκε και πως ο Τζίμης μένει και αυτό ήταν!

Αυτό πάντως το κλίμα αισιοδοξίας που επανήλθε μετά από καιρό, πρέπει να μετουσιωθεί σε πράξεις! Αρχίζοντας φυσικά από το παιχνίδι στο ΓΣΠ, ο ΛΑΟΣ πρέπει να δώσει βροντερό παρών και μάλιστα για πολλούς λόγους! Ο πρώτος είναι προφανώς για να σπρώξει την ομάδα σε μια νίκη που πιθανότατα θα αποδειχθεί καθοριστική για τη συνέχεια. Ο δεύτερος, για να μπει χρήμα στο ταμείο! Και ο τρίτος, είναι προφανώς η αγάπη προς την ΟΜΟΝΟΙΑ, που μας έχει ανάγκη!

Στο χέρι μας είναι ένα γεμάτο ΓΣΠ. Ο καιρός προσφέρεται, η ΟΜΟΝΟΙΑ παίζει όμορφη μπάλα και οι ποδοσφαιριστές αξίζουν της εκτίμησης μας. Αυτά που οι άλλοι τα ονειρεύονται όταν πάνε για πρωτάθλημα, εμείς τα κάνουμε γιατί η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι η ζωή μας! Όλοι ΓΣΠ! Εμπρός ΟΜΟΝΟΙΑ για νέες νίκες πάμε!