Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Τόνι ο αναμορφωτής!

Τόνι ο αναμορφωτής!

img_6773


Μέχρι την 3η αγωνιστική, υπήρχε απογοήτευση για την εικόνα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ενώ ήδη είχαν χαθεί βαθμοί από Άχνα και ΑΕΚ. Στη συνέχεια με τη πρόσληψη Σαβέφσκι, παρότι η εικόνα βελτιώθηκε, η ομάδα ήταν ψυχολογικά ράκος, με αποτέλεσμα ως τη 10η αγωνιστική να μαζέψουμε μόλις 13 βαθμούς και να είμαστε πολύ πίσω από τους στόχους!

Κάπου εκεί όμως, άρχισε να πιάνει τόπο η δουλειά του Σκοπιανού τεχνικού, με αποτέλεσμα την 24η αγωνιστική η ΟΜΟΝΟΙΑ να παίζει ομολογουμένως το καλύτερο ποδόσφαιρο στο νησί, να βλέπει όχι μόνο την 4η θέση αλλά και την 3η και τον κόσμο μας να σκέφτεται πως αν είχαμε συλλέξει άλλους 5 πόντους, πιθανόν να ανησυχούσαμε και το Αποέλ και την Ανόρθωση στη μάχη για τον τίτλο.

Τα εύσημα ασφαλώς ανήκουν στο Τόνι Σαβέφσκι. Ο προπονητής μας κατάφερε να κάνει την ομάδα του να παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο, κρατώντας με αυτό τον τρόπο τον κόσμο κοντά. Στην πορεία πέτυχε η ΟΜΟΝΟΙΑ να παίρνει και τα αποτελέσματα, που ήταν ασφαλώς το ζητούμενο. Το σημαντικότερο όμως, είναι πως διαχειρίστηκε όσο πιο καλά μπορούσε το θέμα του οικονομικού, δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα να παίζεις αυτό το ποδόσφαιρο με απλήρωτους παίκτες. Σε αυτό το σημείο πάντως, τα εύσημα πρέπει να πάνε και στους ποδοσφαιριστές για την κατανόηση που δείχνουν!