Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ “Καμία επίσημη ενημέρωση από την Ομοσπονδία”

“Καμία επίσημη ενημέρωση από την Ομοσπονδία”

sak_5301


Όπως σας είχαμε ενημερώσει νωρίτερα, στην αστυνομική σύσκεψη του επαναληπτικού ματς με την Ανόρθωση για τον θεσμό του Κυπέλλου, προέκυψε διαφωνία μεταξύ των δύο ομάδων, με το ΔΣ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να ζητάει την παρέμβαση της Ε.Ε. της ΚΟΠ, η οποία για την ώρα δεν έχει  απαντήσει στην ομάδα μας.

Η ανακοίνωση του ΔΣ:

Στην Αστυνομική σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή στην Αστυνομική διεύθυνση Λάρνακας, για τον αγώνα της Τετάρτης με αντίπαλο την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», στα πλαίσια της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου, το Σωματείο μας ζήτησε να λάβει – όπως προνοεί η προκήρυξη – ποσοστό εισιτηρίων που αναλογεί στο 25% της χωρητικότητας του «Αντώνης Παπαδόπουλος», ωστόσο προέκυψε διαφωνία.

Ως εκ τούτου το Σωματείο μας, όπως έπραξε και στον πρώτο αγώνα με αντίπαλο την Ανόρθωση για τα προημιτελικά του κυπέλλου, ο οποίος διεξήχθη στο Γ.Σ.Π., ζήτησε την παρέμβαση και τοποθέτηση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΚΟΠ, όπως άλλωστε προβλέπεται στην προκήρυξη κυπέλλου, σε περιπτώσεις διαφωνίας.

Μέχρι στιγμής, δεν έχουμε λάβει καμία επίσημη ενημέρωση από την Ομοσπονδία για τον αριθμό εισιτηρίων που μας αναλογούν. Ως εκ τούτου, ενημερώνουμε τους φιλάθλους μας ότι δεν έχουμε παραλάβει και κατά συνέπεια δεν μπορούμε να προχωρήσουμε με προπώληση των εισιτηρίων του αγώνα της Τετάρτης.

Ελπίζουμε το ζήτημα να επιλυθεί το συντομότερο.