Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Φοβάται τον Τζίμη ο Χίτσφελτ!

Φοβάται τον Τζίμη ο Χίτσφελτ!


Ο αγώνας της Κύπρου με την Ελβετία πλησιάζει και ο προπονητής των Ελβετών Ότμαρ Χίτσφελντ μίλησε σε μέσα της πατρίδας του. Αφού τόνισε πως η εθνική μας δεν μπορεί να υποτιμηθεί, είπε πως η Κύπρος διαθέτει κάποιες εξαιρετικές μονάδες.

Η αναφορά του παραξένεψε τους Ελεβτούς δημοσιογράφους, αφού ο Κωνσταντίνου δεν πήρε κλήση, ενώ ο Οκκάς δεν είναι επίσης στην εθνική. Ρώτησαν φυσικά σε ποιους αναφέρεται για να απαντήσει πως μιλάει για τους Μακρίδη και Χριστοφή. “Ο Μακρίδης διαθέτει εξαιρετική τεχνική. Ο Χριστοφή όμως είναι παίκτης που ξεχωρίζει, πέραν από την τεχνική, είναι τρομερά γρήγορος και η αντιμετώπιση του δεν είναι ευχάριστο πράγμα. “, ήταν τα λόγια του Χίτσφελντ που μάλλον ανησύχησαν τους δημοσιογράφους αφού έψαξαν και βρήκαν τα εξής για το Χριστοφή:

Είναι πρώην συμπαίκτης του Σάλατιτς και του Λεόνι, 24 χρονών, αγωνίζεται στο δεξί φτερό και διαθέτει ποιότητα που τον κάνει να ξεχωρίζει. Στα τελευταία 4 ποιοτικά παιχνίδια του, έχει έιτε σκοράρει είτε δώσει ασσίστ, ενώ γενικά στο πρωτάθλημα μετράει 7 γκολ και 8 ασσίστ.

Ο Χριστοφή έχει κάνει τεράστια άλματα προόδου και θα πούμε για άλλη μια φορά, πως το ναυάγιο στις διαπραγματεύσεις με την Ρόστοφ θα του βγει σε καλό. Αρκεί να αναφέρουμε πως ο Χίτσφελντ έχει κερδίσει 2 φορές το Τσάμπιονς Λιγκ, μια φορά ως προπονητής της Ντόρντμουντ (1996) και μια ως προπονητής της Μπάγερν (2001). Όλο και κάτι θα σημαίνει ο λόγος του…