Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Προλαβαίνει ο Αντρέ;

Προλαβαίνει ο Αντρέ;

img_8875


Ο Φρέντι Ντο Σάντος αναδείχθηκε πέρσι πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα με 17 γκολ. Ήταν ο πρώτος ποδοσφαιριστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ από το 2004 και μετά που πήρε τον τίτλο αυτό. Τη χρονιά εκείνη ο Γιόζεφ Κόσλεϊ τα κατάφερε πετυγχαίνοντας 21. Πριν από τον Σλοβάκο, ο μεγάλος Ράινερ Ράουφμαν είχε καταντήσει ρουτίνα την κατάκτηση του χρυσού παπουτσιού, αφού τον πήρε 4 φορές, ενώ πρώτος σε κατακτήσεις είναι ο Σωτήρης Καϊάφας με 7!

Γενικότερα, η ιστορία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είχε πολλά μεγάλα κανόνια. Ακόμα και την τελευταία 8ετία που δεν πήρε κανείς την πρώτη θέση, ο Ρινκ κατάφερε να πετύχει 23 γκολ το 2004-05, ο Κωνσταντίνου 17 το 2010-11 και πάντα κάποιος είχε διψήφιο αριθμό τερμάτων. Φέτος αυτός ο κάποιος είναι ο Αντρέ Άλβες που έχει 13 τέρματα.

Το ερώτημα είναι αν προλαβαίνει να αναδειχθεί πρώτος σκόρερ. Αν ο Μπερνάρντο Βασκονσέλος δεν έπαιζε στο τρίτο γκρουπ, όπου γίνονται όργια, θα λέγαμε χωρίς καμία αμφιβολία ΝΑΙ!. Ο Πορτογάλος της Αλκής όμως, έφτασε ήδη τα 17 τέρματα και δύσκολα θα καταφέρει ο Αντρέ να τον ξεπεράσει. Φυσικά, όταν είναι στη μέρα του ο Άλβες μπορεί να βάλει και 3 και 4, για αυτό ποτέ μην λες ποτέ!