Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πρώτη επίθεση στο πρωτάθλημα!

Πρώτη επίθεση στο πρωτάθλημα!

20n_omonoia_sak_6199


Τέσσερα αγροτεμάχια παστέλωσε στην Ανόρθωση η ΟΜΟΝΟΙΑ και με αυτά, ανέβηκε τουλάχιστον στην πρώτη θέση των πιο παραγωγικών επιθέσεων. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έκτισε τη δόξα και τις επιτυχίες της, βασισμένη στην δύναμη της μπροστά, για αυτό μας χαροποιεί το γεγονός. Δεν είναι άλλωστε άσχετο το γεγονός, με ότι ο κόσμος απολαμβάνει την ομάδα και δείχνει διάθεση να τη στηρίξει για πάντα!

Το εκπληκτικό πάντως, είναι πως ενώ με τα χθεσινά η ΟΜΟΝΟΙΑ έφτασε τα 61 γκολ, στον πρώτο γύρο είχε πετύχει μόλις 19, τα 9 από τα οποία κόντρα σε Αγία Νάπα και Πάφο! Πίεση, ατυχία, αστοχία, είχαν σαν αποτέλεσμα στα άλλα 11 παιχνίδια η ΟΜΟΝΟΙΑ να βλέπει το αντίπαλο τέρμα, σαν κεφάλι της καρφίτσας και να μην σκοράρει με τίποτα! Στα άλλα 17 παιχνίδια όμως, του δεύτερου γύρου και των πλέι οφ, οι πράσινοι πέτυχαν 42 γκολ, με μέσο όρο ανά παιχνίδι, 2,51!

Όσον αφορά τα πρώτα βιολιά, είναι προφανώς αυτά που σκέφτεστε! Ο Άλβες μετράει 13, ο Χριστοφή και ο Εφραίμ από 7, ο Λεάντρο 6, ενώ 6 έχει και ο Αντρέ Σκέμπρι. Για το Μαλτέζο έχουμε γράψει πολλές φορές, πως είναι μεγάλο συν για την ΟΜΟΝΟΙΑ, πως μπορεί να σκοράρει είτε ξεκινάει βασικός, είτε σαν αλλαγή.