Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Στο χέρι μας η δεύτερη θέση

Στο χέρι μας η δεύτερη θέση

sak_3192


Η ΟΜΟΝΟΙΑ οφείλει πάντα να κερδίζει για αυτό δεν μπορεί φυσικά να είναι ικανοποιημένη με την ισοπαλία. Ειδικά από τη στιγμή που ενδεχόμενη νίκη θα μας τοποθετούσε πάνω από την Ανόρθωση και σε μικρότερη των 2 νικών απόσταση από το Αποέλ, το Χ δεν μπορεί να θεωρηθεί επιτυχές αποτέλεσμα κι ας ήρθε σε μια πολύ δύσκολη έδρα, κόντρα σε μια μεγάλη ομάδα.

Έχοντας όμως κάνει ξεκάθαρο το πιο πάνω, αν δει κανείς το πράγμα ψυχρά, με αριθμούς και δεδομένα, αντιλαμβάνεται πως η κατάληψη της δεύτερης θέσης, που οδηγεί στην Ευρώπη, εξαρτάται αποκλειστικά από την ΟΜΟΝΟΙΑ. Η ομάδα του Τόνι Σαβέφσκι είναι καταρχάς η καλύτερη από τις 3 ομάδες που κτυπάνε τη θέση. Επιπρόσθετα, από τώρα και στο εξής δεν φεύγει από τη Λευκωσία. Υποδέχεται πρώτα τη Ανόρθωση (με απουσίες), παίζει μετά κόντρα στον αιώνιο και στο τέλος φιλοξενεί την ΑΕΚ στο ΓΣΠ. Με το κόσμο στο πλευρό της, μπορεί να πάρει ακόμα και 9 βαθμούς.

Λέμε ξανά, είμαστε η ΟΜΟΝΟΙΑ, δεν είμαστε για τα Χ. Εδώ όμως που βρίσκεται το πράγμα πρέπει να βλέπουμε μόνο μπροστά, μέχρι να βγούμε και μαθηματικά στην Ευρώπη.