Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Με οδηγό το 3-0

Με οδηγό το 3-0

gmi_6456


Τον τρόπο τον ξέρουμε και μάλιστα όπως δείχνει το 3-0 του προηγούμενου παιχνιδιού με το Αποέλ, τον ξέρουμε και καλά. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι η καλύτερη ομάδα από τις 2 και πλέον με την μεγάλη σε διαστάσεις νίκη της, έχει πάρει και τον αέρα του αντιπάλου. Από τη θεωρία στη πράξη όμως, υπάρχει μεγάλη απόσταση για αυτό οι πράσινοι πρέπει να δώσουν 101% των δυνατοτήτων τους για να κερδίσουν.

Πίεση από ψηλά, προσοχή στα στημένα, καλή κυκλοφορία και ξεδίπλωμα με κινηματογραφική ταχύτητα στα κλεψίματα. Αυτά ήταν τα στοιχεία που μας είχαν δώσει τους 3 βαθμούς πριν από 1 μήνα περίπου και αυτά πρέπει να διαθέτει η ομάδα του Σαβέφσκι και το Σαββατοκύριακο που έρχεται. Το 3-0 πρέπει να αποτελέσει εγχειρίδιο για νέα επιτυχία, αφού ο αντίπαλος δεν έχει αλλάξει ιδιαίτερα, ενώ όπως έδειξε κόντρα στην Ανόρθωση η ΟΜΟΝΟΙΑ εξακολουθεί να βρίσκεται σε καλή κατάσταση.

Ασφαλώς το κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό και σε καμία περίπτωση δεν θα είναι εύκολο. Ο αντίπαλος θέλει να αποδείξει πως δίκαια στέφθηκε πρωταθλητής (λες και αρκεί ένα παιχνίδι όταν 4 μήνες πετούσαμε 3ρες και 4ρες), ενώ θέλει να πανηγυρίσει και τον τίτλο που πήρε. Επιπρόσθετα θα έχει και περισσότερο κόσμο στις κερκίδες και θα θέλει να δημιουργήσει καλή ατμόσφαιρα. Την ίδια στιγμή, τονίζουμε πως το τελικό αποτέλεσμα εξαρτάται αποκλειστικά από τους δικούς μας ποδοσφαιριστές. Αν αποδώσουν στα επίπεδα που ξέρουν και δεν δούμε τίποτα παράξενα από τα κοράκια, θα πάρουν και τους πόντους.