Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Εις το επανιδείν παικταρά

Εις το επανιδείν παικταρά

sak_8758


Στη Σιόν λοιπόν ο Δημήτρης Χριστοφή! Η πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, πωλείται πάνω κάτω στο ίδιο ποσό και ανοίγει πλέον τα φτερά του για ένα μεγαλύτερο πρωτάθλημα! Με την ΟΜΟΝΟΙΑ πανηγύρισε 1 πρωτάθλημα, 2 κύπελλα και 2 ασπίδες, ενώ φέτος αναδείχθηκε κορυφαίος παίκτης του πρωταθλήματος!

Ο δρόμος για το Δημήτρη δεν ήταν στρωμένος με ροδοπέταλα! Από την αρχή φάνηκε πως είχε φοβερά προσόντα, υστερούσε όμως σε άλλους τομείς, λόγω του ότι η μεταγραφή του σε υψηλό επίπεδο άργησε να γίνει. Οι αδυναμίες του αυτές και κυρίως το μεγάλο ποσό που δαπανήθηκε για να αποκτηθεί, είχαν γίνει αιτία σκληρής κριτικής όμως ο ίδιος δεν το έβαλε κάτω. Έσκυψε το κεφάλι, δούλεψε πιο σκληρά από οποιονδήποτε άλλο, ωρίμασε σαν άνθρωπος και παρουσίασε τη χρονιά που τελείωσε ότι αρτιότερο είδαμε από Κύπριο παίκτη εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

9 γκολ και 16 ασσίστ ήταν ο τελικός απολογισμός του Δημήτρη και παρότι οι αριθμοί αυτοί είναι σπουδαίοι, δεν είναι ικανοί να δείξουν ούτε τα μισά από όσα πρόσφερε. Απίστευτες κούρσες, τεράστιο πάθος, κατάθεση ψυχής για την ΟΜΟΝΟΙΑ, αφού θέλοντας να βοηθήσει την ομάδα το Μάρτιο, ο Χριστοφή είχε λάβει μπλοκ με λαχνούς εισφοράς για να πωλήσει!

Ο Τζίμης δεν γεννήθηκε ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ αλλά όλοι τον νιώθουμε δικό μας άνθρωπο και το ίδιο νιώθει και εκείνος. Το απέδειξε άλλωστε, παραχωρόντας στην ομάδα μας πρώτο δικαίωμα, σε περίπτωση που επιστρέψει στην Κύπρο! Ο Δημήτρης με αυτό τον τρόπο θέλει να δείξει πως στην Κύπρο για αυτόν, υπάρχει μόνο η ΟΜΟΝΟΙΑ και μας δίνει ελπίδες πως κάποια μέρα, θα τον δούμε ξανά με τριφύλλι στο στήθος! Μέχρι τότε, όμως του ευχόμαστε ότι καλύτερο στο επόμενο του βήμα, να κάνει τους Ελβετούς να παραμιλάνε και να καταφέρει να πάει ακόμα πιο ψηλά! Να είσαι βέβαιος Δημήτρη πως η Σιόν σήμερα απέκτησε πολλούς υποστηρικτές και θα είμαστε όλοι περήφανοι για εσένα!

Στο επανιδείν λοιπόν Δημήτρη Χριστοφή, δε λέμε αντίο! Γιατί ξέρουμε πως κάποια στιγμή, θα επιστρέψεις για να μας χαρίσεις κι άλλες όμορφες στιγμές όπως αυτές των video πιο κάτω! Καλή επιτυχία παικταρά!

Christofi – Forward from VIDEOSCOUTING on Vimeo.

Demetris Christofi from mnmsports on Vimeo.