Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Το καλύτερο δυνατό deal

Το καλύτερο δυνατό deal


Σχεδόν ιδανικό ήταν το τελείωμα της υπόθεσης με τα δικαιώματα μεταγραφής που διατηρούσε η ΕΝΠ για το Δημήτρη Χριστοφή. Ενώ η συμφωνία προνοούσε 200χιλιάδες ευρώ, εν τέλη η ΕΝΠ θα πάρει 50χιλιάδες και τα έσοδα από 2 φιλικά παιχνίδια, ενώ με άλλες 40 χιλιάδες η ΟΜΟΝΟΙΑ απέκτησε το Δημήτρη Μουλαζίμη.

Όπως πολύ ορθά αναφέρθηκε από δημοσιογράφο πολιτικού ρεπορτάζ πριν από 10 μέρες, ακόμα και αν υπήρχε η πρόνοια στο συμβόλαιο, οι δυο πλευρές θα έπρεπε να την επαναδιαπραγματευτούν επειδή άλλα ήταν τα δεδομένα το 2008 και άλλα το 2013. Το Παραλίμνι -και αυτό τιμάει την Ένωση- έδειξε να το αντιλαμβάνεται και προχώρησε σε συμφωνία που τους αφήνει όλους ικανοποιημένους. Η ΕΝΠ θα πάρει άμεσα λεφτά και θα περάσει τα κριτήρια, η ΟΜΟΝΟΙΑ κράτησε ένα σεβαστό ποσό και απέκτησε ένα μεγάλο ταλέντο.

Οι χειρισμοί που απέφεραν την πιο πάνω συμφωνία, ικανοποίησαν απόλυτα και τον κόσμο. Είναι η δεύτερη εξέλιξη που φέρνει χαμόγελα, μετά τη δικαίωση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στις υποθέσεις Μπουρουτζίκα και Φωτόπουλου. Ελπίζουμε να συνεχίσουν τα θετικά μαντάτα και σιγά σιγά να κλείσουν οι τρύπες που άνοιξε η προηγούμενη τετραετία.