Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Με αυτούς θα δουλέψει

Με αυτούς θα δουλέψει

img_4372


Σκαραμοτσίνο, Μαργκάσα, Χαραλάμπους αριστερά, Αντράντε, Σερφά, Αλαμπί, Εμπέμπα στο κέντρο της άμυνας, Χοσέ Μαρτίνεθ, Χάρης Κυριάκου, Αντρέας Παναγιώτου δεξιά. Η επιστροφή του Σοφιάν Σερφά στην ομάδα, οριστικοποίησε τη δομή της άμυνας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που περιλαμβάνει τόσο έμπειρους, όσο και νεαρούς ποδοσφαιριστές που θα ελπίζουν σε κάποια λεπτά. Μοναδικό ερωτηματικό αν θα παραμείνει στο ρόστερ ο Εμπέμπα.

Με αυτούς θα δουλέψει λοιπόν ο Τόνι Σαβέφσκι και η αλήθεια είναι πως τα δυο επίσημα με την Άστρα και το φιλικό με τη Δόξα, έδειξαν πως έχει αρκετά να διορθώσει. Έγιναν λάθη, τα οποία μάλιστα πληρώσαμε και με το παραπάνω και επιβάλλεται να ανεβούν τα επίπεδα συγκέντρωσης, να γίνει η ΟΜΟΝΟΙΑ πίσω πιο συμπαγής. Αν αυτό γίνει θα έχουμε κάνει ένα τεράστιο βήμα προς καλύτερες μέρες μιας και στον άσσο διαθέτουμε έτσι κι αλλιώς τον καλύτερο.

Ο “καινούριος” πάντως Σοφιάν Σερφά θα πρέπει να δουλέψει αρκετά για να μπει εντεκάδα. Ο Αλαμπί πέρσι κατάφερε να μπει στην εντεκάδα και βρίσκεται από τότε σε αυτήν, έτσι τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο. Το βέβαιο είναι πως όλοι πρέπει να εργαστούν σκληρά, να βγάλουν καλύτερη εικόνα.