Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Στάσιμο το θέμα Εφραίμ

Στάσιμο το θέμα Εφραίμ

img_6198


Στάσιμο παραμένει τις τελευταίες μέρες, το θέμα της ανανεώσης του συμβολαίου του Γιώργου Εφραίμ. Οι τελευταίες πληροφορίες που βγήκαν προς τα έξω, το έκαναν πριν μια εβδομάδα και έλεγαν ότι ο ποδοσφαιριστής θα ήθελε να παραμείνει, όμως ζητάει τα δεδουλευμένα του πριν υπογράψει. Άλλες πληροφορίες, αφορούσαν το ύψος της ρήτρας σε περίπτωση που έρθει πρόταση από ομάδα εξωτερικού.

Όπως και να έχει, ιδανικά το θέμα θα κλείσει το συντομότερο δυνατό. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει χρόνο για να ανανεώσει τη συνεργασία της με το ποδοσφαιριστή, μέχρι την 31η Δεκεμβρίου 2013. Το τελευταίο που θα θέλαμε όμως, είναι να ζήσουμε 3 μήνες παραφιλολογίας σχετικά με το μέλλον του Εφραίμ και όταν έρθει ο Δεκέμβριος, να ασχολούμαστε όλοι με αυτό, παρά με τους αγώνες της ομάδας μας.

Οι δυο πλευρές καλούνται να κτίσουν στην κοινή θέληση για ανανέωση, ούτως ώστε να γυφυρώσουν τις όποιες διαφορές τους χωρίζουν. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να κρατήσει τον κορυφαίο Κύπριο στο πρωτάθλημα και ο ίδιος ο παίκτης, να καταστεί ηγέτης της προσπάθειας και σιγά σιγά να γίνει σημαία.