Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Το θέλουν, να το δείξουν!

Το θέλουν, να το δείξουν!

img_5500


Πριν από ένα περίπου μήνα, νιώσαμε όλοι το πικρό ποτήρι του αποκλεισμού από την Ευρώπη. Ο κόσμος απογοητεύτηκε αφού είδε για άλλη μια χρονιά την ομάδα να μην μπορεί να κάνει το έξτρα βήμα, αλλά δεν απογοητεύτηκε μόνο αυτός. Οι παίκτες θεωρούν τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις σαν μια μεγάλη ευκαιρία για αυτούς, σαν τη μεγάλη σκηνή. Με τον αποκλεισμό τους, αδίκησαν πρώτα από όλα τον εαυτό τους και το γνωρίζουν, το αντιλαμβάνονται.

Τα μηνύματα που έρχονται από το Ηλίας Πούλλος είναι θετικά. Όλη η ομάδα, εμφανίζεται έτοιμη να αφήσει για τα καλά την Άστρα πίσω της και να μπει με το δεξί στο πρωτάθλημα. Το θέμα είναι αυτή η ετοιμότητα και διάθεση να μεταφραστεί σε πάθος και τρέξιμο μέσα στο γήπεδο! Ένα πράγμα είναι να λες και άλλο να κάνεις! Ο κόσμος αγαπάει πολύ αυτή τη συγκεκριμένη ομάδα από παίκτες, την πιστεύει και περιμένει να τους δει να πράττουν!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει τις δυνατότητες όχι μόνο να πάρει τη νίκη αλλά να κατακτήσει στο τέλος και το πρωτάθλημα. Πρέπει όμως να βεβαιωθεί πως οι παίκτες θα έχουν τις συνθήκες για κάτι τέτοιο ως το τέλος και αυτοί με τη σειρά τους να παραμείνουν συγκεντρωμένοι στο μεγάλο στόχο. Παιχνίδι με παιχνίδι, να παίρνουν τη νίκη, να δυναμώνουν, να προχωρούν…