Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ “Ο μεγάλος μας στόχος είναι να δέσει η ομάδα και να ανεβάσει...

“Ο μεγάλος μας στόχος είναι να δέσει η ομάδα και να ανεβάσει το επίπεδο της”

img_4886


Δηλώσεις για το σημερινό φιλικό με την ΑΕΚ Κουκλιών αλλά και για την προσπάθεια ενίσχυσης, μίλησε στο Ράδιο Πρώτο ο εκπρόσωπος τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Ανδρέας Δημητρίου.

Για το σημερινό φιλικό:

«Άλλη μια πολύ καλή ευκαιρία για την τεχνική ηγεσία και τους ποδοσφαιριστές να δοκιμάσουν κάποια πράγματα που δουλεύουν στις προπονήσεις και να διαπιστώσουν κάποια στοιχεία. Είναι χρήσιμο παιγνίδι, αυτοί γνωρίζουν τι θέλουν να πετύχουν και που θέλουν να φτάσουν στο σημερινό φιλικό. Τέτοιου είδους παιγνίδια να τα βλέπουμε στη σωστή τους διάσταση. Είναι χρήσιμα για τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή. Ο μεγάλος μας στόχος είναι να δέσει η ομάδα και να ανεβάσει το επίπεδο της».

Για την αποστολή του αγώνα:

«Όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι μια χαρά, δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα. Η 20αδα σχηματίστηκε με βάση το τεχνικό επιτελείου. Όσοι δεν θα πάνε στην Πάφο θα προπονηθούν κανονικά»

Για την παρουσία του κόσμου στα φιλικά παιγνίδια:

«Παντού υπάρχουν Ομονοιάτες και θα έχουν ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά την ομάδα τους. Μας ικανοποιεί πάρα πολύ ότι οι φίλοι του Σωματείου εκτός Λευκωσίας είναι κοντά στην ομάδα. Οι εισπράξεις των φιλικών θα χρησιμοποιηθούν για τα κριτήρια Σεπτεμβρίου. Έχουμε ευθύνη να ενημερώνουμε τον κόσμο. Επικεντρωνόμαστε στο οικονομικό. Θα γίνει πάλι προσπάθεια διοίκησης και κόσμου για να περάσουμε με επιτυχία αυτό το κομμάτι».

Για την ενίσχυση:

«Η προσπάθεια είναι να αποκτηθούν παίκτες κάτω των 21. Εξετάστηκαν πάρα πολύ ποδοσφαιριστές και κάποιοι έχουν προκριθεί ως πολύ αξιόλογες περιπτώσεις. Ελπίζουμε να καρποφορήσουν αυτές οι προσπάθειες για να εμπλουτίσουμε ακόμα περισσότερο το ήδη ποιοτικό ρόστερ της Ομόνοιας. Υπάρχουν προτεραιότητες και εκεί επικεντρωνόμαστε. Δεν μιλάμε ποτέ για ονόματα και για τις κινήσεις που κάνουμε στο μετεγγραφικό παζάρι».