Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Δύσκολη η εβδομάδα

Δύσκολη η εβδομάδα

img_2260


Άλλη μια δύσκολη εβδομάδα και το έχουμε γράψει επανειλημμένα πως αυτά θα έχουμε, όσο δεν επέρχεται μεγαλύτερη, γενικότερη αλλαγή στο σωματείο μας. Μετά από κάθε ήττα, μετά από κάθε αποτυχία, θα ακολουθεί ένας πανικός. Πολύ δύσκολα θα επέλθει ηρεμία στην ΟΜΟΝΟΙΑ με αυτά τα δεδομένα. Γιατί πονάμε και αγωνιστικά, πονάμε και σαν οικοδόμημα.

Ότι η νίκη είναι επιβεβλημένη με την ΑΕΛ, είναι δεδομένο. Ότι μπορεί να φτιάξει την ψυχολογία κάπως, είναι επίσης δεδομένο. Το θέμα είναι πως με τα όσα βλέπει ο κόσμος τον τελευταίο καιρό, δύσκολα μπορεί να εμπιστευθεί πως η κατάσταση μπορεί να αλλάξει οριστικά προς το καλύτερο. Άλλωστε οι διορθωτικές κινήσεις, έρχονται από το ίδιο συμβούλιο του οποίου ο ίδιος ο πρόεδρος πριν 15 μέρες προκήρυξε εκλογές για να έρθει αλλαγή…

Το πρόβλημα είναι και αγωνιστικό είναι και γενικότερο. Ενδεχόμενη εμφάνιση επιπέδου ΟΜΟΝΟΙΑΣ, θα κρύψει για λίγο τη σκόνη κάτω από το χαλί, μέχρι την επόμενη αποτυχία, μέχρι την επόμενη έκρηξη. Τα πράγματα είναι δύσκολα και απαιτούνται γενναίες αποφάσεις.