Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Η νίκη επιβάλλεται και για οικονομικούς λόγους

Η νίκη επιβάλλεται και για οικονομικούς λόγους

img_5340


Αν είναι ένα πράγμα που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν, είναι η αγάπη του κόσμου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για αυτή την ιδέα. Ο κάθε φίλος της ιδέας ΟΜΟΝΟΙΑΣ, προσεγγίζει με διαφορετικό τρόπο τα προβλήματα που περνάει η ομάδα, είναι φυσιολογικό, κοινή συνισταμένη όμως σε κάθε συζήτηση είναι η αγάπη για αυτήν. Δεν πρέπει να ξεχάσουμε ποτέ, την τιτάνια προσπάθεια που έκανε πέρσι το Μάρτιο ο κόσμος, δεν πρέπει να ξεχάσουμε ποτέ τις 20000 κόσμου στο παιχνίδι με την Άστρα, από το οποίο φύγαμε λυπημένοι.

Ο κόσμος λατρεύει την ΟΜΟΝΟΙΑ και είναι πάντα εκεί. Καλώς ή κακώς όμως, όλων η ψυχολογία επηρεάζεται και από το αγωνιστικό. Θέλουμε όλοι αυτή η υπερπροσπάθεια που καταβάλουμε εδώ και μήνες να φαίνεται μέσα στις 4 γραμμές. Θέλουμε μια ΟΜΟΝΟΙΑ να παίζει σαν ΟΜΟΝΟΙΑ, παίκτες που να είναι έτοιμοι να κατασπαράξουν τον αντίπαλο με το πάθος τους, για μας για εκείνους και για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Ξεξάθαρα λοιπόν, η νίκη αύριο είναι επιβεβλημένη και για τον οικονομικό αγώνα που δίνει ολόκληρο το οικοδόμημα.

Αλλιώς θα πάει να προσφέρει ο κόσμος αν δει μια ΟΜΟΝΟΙΑ διεκδικήτρια, αν δει πως δεν αγωνίζεται απλά για να επιβιώνει. Ειδικά ενόψει του τηλεμαραθωνιου την άλλη Κυριακή, είναι σημαντικό να έχουμε όλοι καλή ψυχολογία, όλη την εβδομάδα. Η νίκη είναι επιβεβλημένη για 1000 λόγους, το οικονομικό και το βαθμολογικό όμως, πρέπει να είναι αρκετά κίνητρα να πάρουμε το ματς.