Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Κάτι πρέπει να γίνει!

Κάτι πρέπει να γίνει!

efraim-ethniki


Άλλη μια καινοτομία από τον Κωστάκη και τους αξιωματούχους του. Δεν μπορούν να ερμηνεύσουν τι λένε οι κανονισμοί που οι ίδιοι δημιούργησαν. Ή μάλλον ακόμα χειρότερα, τους ερμηνεύουν ανάλογα με την περίσταση. Όπως τους βολεύει κάθε φορά. Η περίπτωση του Γιώργου Εφραίμ, ήρθε να προστεθεί στις άλλες τόσες που η ΚΟΠ έγινε ρεζίλι, αλλά τη δουλειά της σε βάρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ την έκανε μια χαρά.

Για την ΚΟΠ και τα σώματα της τα ξέρουμε, τα είπαμε και πολύ καλά η ΟΜΟΝΟΙΑ προστάτευσε τον αυτό της αφήνοντας τον Γιώργο εκτός αποστολής. Τι κάνουμε όμως από εδώ και πέρα; Τι μπορούμε να κάνουμε και πως προχωράμε: Οι ανακοινώσεις είναι καλές, δεν είναι όμως αρκετές. Μπορούμε να πάμε σε κάποιο ευρωπαϊκό σώμα, αν μη τι άλλο να μας πουν τι λέει ο κανονισμός; Πρέπει επιτέλους να μπει ένα τέλος στην κοροϊδία. Πρέπει να βρεθούν οι τρόποι να αναγκαστεί η ΚΟΠ να μας σέβεται, γιατί προφανώς τώρα δεν το κάνει.

Μα να απαντάει ο πειθαρχικός εισαγγελέας “εγώ πιστεύω πως δικαιούται, αλλά δεν ξέρω τι θα σας πει η δικαστική”; Μιας και τον αναφέραμε πάντως, κ. Βρυωνίδη τελικά ο κανονισμός για τη ρίξη φωτοβολίδων με πιστόλι τι λέει; Γιατί είδαμε και χθες στο Τσίρειο…Ξέρουμε ξέρουμε, θα μας απαντήσετε τι πιστεύετε, αλλά δεν ξέρετε τι θα αποφασίσει (η αντικειμενική και αμερόληπτη) δικαστική. Μπανανία 2013.