Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Χρειάζονται πράξεις άμεσα

Χρειάζονται πράξεις άμεσα

img_4097


Λέμε συχνά μετά από αποτυχίες, πως η διαχείριση της επόμενης μέρας είναι πολύ σημαντική. Λέμε επίσης πως πρέπει αυτή να γίνει με ηρεμία και νηφαλιότητα. Ηρεμία και νηφαλιότητα όμως, δεν σημαίνει απραξία. Χρειάζονται γενναίες αποφάσεις και πράξεις για να μην εκτροχιαστεί όχι μόνο η χρονιά, αλλά και το μέλλον του σωματείου για τα καλά.

Πρέπει να είμαστε ειλικρινείς, δεν μπορούμε να ξέρουμε ποια είναι η σωστή διαδικασία και κίνηση για να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά το πρόβλημα. Το σίγουρο είναι πως όσο δεν υπάρχει σταθερότητα και ηρεμία, δεν πρόκειται να δούμε άσπρη μέρα. Θα στηριζόμαστε στη διάθεση των παικτών να αφήσουν πίσω τους τα προβλήματα και να δουν αποκλειστικά το αγωνιστικό, αλλά να είστε βέβαιοι, πως δεν θα λείπουν και μέρες σαν τη χθεσινή. Αυτό είναι το όραμα μας από την ΟΜΟΝΟΙΑ; Εμάς σίγουρα όχι.

Χρειάζεται οργάνωση, χρειάζεται επαγγελματισμός, πράγματα τα οποία η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν διαθέτει και φάνηκε ξεκάθαρα τη βδομάδα που περάσαμε με τη διοίκηση να γίνεται μαλλιά κουβάρια σε συνεδρία και στη συνέχεια να το βγάζουν τα μέλη της τα ίδια προς τα έξω. Το κυριότερο όμως, είναι ότι χρειάζονται άμεσα λύσεις στο οικονομικό. Σεΐχης που να βάλει 14 εκατομμύρια από τη μια μέρα στην άλλη δεν υπάρχει, για αυτό χρειάζεται ΠΛΑΝΟ. Πλάνο που παρά τις προσπάθειες που έγιναν να μαζευτούν λεφτά, δεν φαίνεται να υπάρχει. Εκτός κι αν θεωρήσουμε πως η στρατηγική μας είναι για τα επόμενα 6-7 χρόνια να βάζει ο κόσμος 2 εκατομμύρια.

Μιας και είπαμε 14 εκατομμύρια, χρειάζεται ακόμα κάτι: διαφάνεια. Μια λέξη που ακούσαμε πολλές φορές τους τελευταίους μήνες, αλλά και πάλι γύρω από κάποια θέματα υπάρχουν σκιές.