Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Έβγαζε μάτια ο Φιλιώτης

Έβγαζε μάτια ο Φιλιώτης


Εξαιρετικός ήταν ο Αντρέας Παναγιώτου Φιλιώτης στην χθεσινή ήττα της Εθνικής Κύπρου U19 από τη Μολδαβία με 2-0. Αγωνιζόμενος σε όλη τη γραμμή Φιλιώτης ήταν ο μοναδικός διεθνής που ξεχώρισε και μπορούσε κάποιος να πει ένα θετικό λόγο. Ήταν μάλιστα μόνιμη πηγή κινδύνου για την αντίπαλη άμυνα.

Η Εθνική δεν έκανε πολλές φάσεις, όσες έκανε όμως ήρθαν από το νεαρό πράσινο. Αρχικά στο 7ο λεπτό είχε μεγάλη ευκαιρία, από πολύ καλό σημείο έκανε πλασέ όμως αστόχησε. Με τη συμπλήρωση ακριβώς μισής ώρας αγώνα είχε και πάλι προσπάθεια για γκολ δοκιμάζοντας το πόδι του με σουτ εκτός περιοχής αλλά η μπάλα πέρασε μόλις έξω. Στο 47 σημάδεψε το δοκάρι με μακρινό σουτ, ενώ στο 53 ανάγκασε τον τερματοφύλακα να διώξει σε κόρνερ.

Ο Φιλιώτης ως γνωστόν αποτελεί μέλος της πρώτης ομάδας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, με την οποία προπονείται καθημερινά. Περιμένει και αυτός την ευκαιρία του για να καθιερωθεί με τους πράσινους. Αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες ελπίδες όχι μόνο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, αλλά του κυπριακού ποδοσφαίρου γενικότερα.