Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Προπόνηση με Εθνική για Εφραίμ και Χάρη

Προπόνηση με Εθνική για Εφραίμ και Χάρη


Την πρώτη της προπόνηση ενόψει του αγώνα με την Ισλανδία την ερχόμενη Παρασκευή στο Ρεϊκιάβικ, πραγματοποίησε σήμερα το απόγευμα η Εθνική ομάδα των Ανδρών. Από την προπόνηση υπήρξαν πολλές απουσίες και απαρτία θα προκύψει από αύριο. Στο σημερινό πρόγραμμα έλαβαν μέρος και οι Γιώργος Εφραίμ και Χάρης Κυριάκου, κάνοντας κυρίως αποκατάσταση αφού χθες είχαν παιχνίδι με την ομάδα μας. Με προορισμό την πατρίδα του ταξιδεύει και ο Σκέμπρι ενώ διεθνείς υποχρεώσεις θα έχουν άλλοι 4 παίκτες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Η σημερινή προπόνηση της Κύπρου ήταν η πρώτη υπό την καθοδήγηση του Μιχάλη Χατζηπιερή, ο οποίος, με συνεργάτη τον Πάμπο Πίττα, έχουν αναλάβει την Εθνική ομάδα μετά την αποχώρηση του Νίκου Νιόπλια και των συνεργατών του. Η προετοιμασία θα συνεχιστεί αύριο το απόγευμα, στις 18:00, στο ΓΣΠ.

Ο αγώνας Ισλανδίας – Κύπρου θα γίνει την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου στις 21:45 (Cytavision) ενώ την Τρίτη, 15 Οκτωβρίου, η Εθνική θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις στον 5ο προκριματικό όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014 υποδεχόμενη στις 19:00 στο ΓΣΠ την Αλβανία (ΡΙΚ 2).