Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Τα παρασκήνια της προπόνησης (videos)

Τα παρασκήνια της προπόνησης (videos)

sam_2516


Το OmonoiaNews.com ήταν χθες στο Γκρότζισκ και σας μεταφέρει τα παρασκήνια της απογευματινής προπόνησης της ομάδας μας, μέσω εικόνας.

– Αρκετό κέφι πριν από την έναρξη της προπόνησης. Οι παίκτες έκαναν παιχνίδι για το ποιος θα χάσει την μπάλα και όταν αυτό συνέβαινε άρχιζαν τα πειράγματα ο ένας στον άλλον.

– Ασκήσεις τακτικής και δίτερμα είχαμε και πάλι στο πρόγραμμα. Οι πράσινοι χωρίστηκαν σε δύο ομάδες και πάλεψαν για τη νίκη ενώ σε κάποια φάση αγωνίστηκαν και οι προπονητές μαζί τους. Αρκετά τα μπράβο αλλά και οι παρατηρήσεις από τον Καϊάφα. Ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ διέκοπτε το δίτερμα και έβαζε τους παίκτες να εκτελούν στημένα, σαν σε πραγματικές συνθήκες αγώνα.

– Με την ολοκλήρωση της άσκησης ο προπονητής είχε διάλογο με τον Σότα Γκρικαλασβίλι και του εξήγησε τι ζητάει από αυτόν στους αγώνες, όταν επιτίθεται η ομάδα.

– Η προπόνηση ολοκληρώθηκε και ο προπονητής “δοκίμασε” τους τερματοφύλακες του. Αρχικά κάτω από την εστία ήταν ο Αντώνης Γιωργαλλίδης.

Και στη συνέχεια ο Μορέιρα…

– Την προπόνηση παρακολούθησαν μέλη της διοίκησης…

– Αλλά και γείτονες!

sam_2516

– Στο αθλητικό κέντρο βρέθηκε και ένας φίλαθλος με ειδικές ανάγκες. Όλοι χάρηκαν να του δώσουν ένα αυτόγραφο που ζητούσε.

Χορηγός αποστολής:  CTT Aviation (LOT Polish Airlines)