Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Υπομονή και στήριξη!

Υπομονή και στήριξη!

kaz00011_0


Η ΟΜΟΝΟΙΑ βρίσκεται μόλις στην 7η εβδομάδα από τη μέρα που ξεκίνησε την προετοιμασία της. Έχει αποκτήσει 16 νέους ποδοσφαιριστές ενώ 13 είδαν τη πόρτα της εξόδου. Είχε κάνει πειστική εμφάνιση εκτός έδρας και κατάφερε ουσιαστικά να κλειδώσει από το Μαυροβούνιο τη πρόκριση. Ναι όλοι θέλουμε την ΟΜΟΝΟΙΑ να παίζει καλύτερα, πρέπει όμως να είμαστε υπομονετικοί.

Στο χρονικό σημείο που βρισκόμαστε, είναι πρακτικά αδύνατο να υπάρχει συνέχεια στην απόδοση της ομάδας. Ακόμα και στο Μαυροβούνιο, παρότι ελέγξαμε πλήρως το ρυθμό, τη νίκη έφεραν κάποιες εξάρσεις. Οι πρώτοι που ξέρουν πως χρειάζεται ακόμα δουλειά είναι ο Κώστας Καϊάφας και το τημ του, αφού είναι χρόνια στο ποδόσφαιρο και ξέρουν πως η ομοιογένεια χρειάζεται το χρόνο της. Οι αντιδράσεις μικρής μερίδας του κόσμου χθες όμως, ήταν απαράδεχτες.

Το να σφυράς σε μια νέα ομάδα που πήρε πρόκριση επειδή δεν έθελξε με την απόδοση της, δεν βοηθάει κανένα. Και το γεγονός πως ο προπονητής αναγκάστηκε να το αναφέρει στη διάσκεψη τύπου, δείχνει ότι “άγγιξε” τους ποδοσφαιριστές. Δηλαδή τι θα γίνει όταν κάποια στιγμή έρθει και η ήττα; Θα ισοπεδώσουμε τα πάντα (συνήθεια μας άλλωστε) και ξανά από την αρχή; Η ομάδα, οι παίκτες, το τεχνικό τημ, χρειάζονται στήριξη. Ας τους κρίνουμε εκ του αποτελέσματος και όχι επειδή προκρίθηκαν χωρίς να εντυπωσιάσουν στο δεύτερο παιχνίδι.