Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ “Προσωπικότητα στο χώρο της άμυνας” (audio)

“Προσωπικότητα στο χώρο της άμυνας” (audio)


Πλησιάζει στην ολοκλήρωση του ρόστερ η ΟΜΟΝΟΙΑ, μένει άλλη μία κίνηση, που αφορά το κέντρο της άμυνας. Γίνεται προσπάθεια όπως ανέφερε ο Α.Δημητρίου, ώστε το θέμα να κλείσει τις επόμενες ημέρες.

Οι δηλώσεις στο Ράδιο Πρώτο:

 

Για το σημερινό φιλικό και την παρουσία του κόσμου:

– Θα είναι μια καλή ευκαιρία για την τεχνική ηγεσία να δουλέψει κάποια πράγματα που έχει στο μυαλό και οι παίκτες να παίξουν υπό συνθήκες αγώνα ενόψει των Ευρωπαϊκών αγώνων. Ο κόσμος είναι καλά να έρθει να δει τους νέους ποδοσφαιριστές και να βοηθήσει με το χειροκρότημα του την ομάδα. Ο κάθε Ομονοιάτης θα προσφέρει έτσι και στο οικονομικό κομμάτι. Φαίνεται ότι θα υπάρχει αρκετός κόσμος. Η πώληση των πακέτων ξεπέρασε τις προσδοκίες γι αυτό άλλωστε δόθηκε παράταση σήμερα. Μεμονομένα εισιτήρια θα υπάρχουν στο γήπεδο. Στα δυτικά ταμεία θα υπάρχουν συνεργεία έκδοσης εισιτηρίων διαρκείας.

Για το θέμα που προέκυψε με τον Μίκαελ Ποτέ:

– Είχαμε ενημέρωση από τον ποδοσφαιριστή μας εξήγησε αναλυτικά τις ενέργειες που είχε κάνει. Μας έχει διαβεβεώσει πως το θέμα θεωρείται λήξαν. Μιλήσαμε και με την Γερμανική Ομοσπονδία για το ζήτημα και περιμένουμε την επίσημη ενημέρωση για να τελειώσει οριστικά το θέμα. Δυστυχώς κάποια ΜΜΕ στην Κύπρο φρόντισαν να τον καταδικάσουν από χθες.

Για την μεταγραφή που ακολουθεί:

– Η τελευταία κίνηση αφορά το κέντρο της άμυνας, η τεχνική ηγεσία εξέτασε πολλές περιπτώσεις και θέλουμε να το κλείσουμε και αυτό τις επόμενες ημέρες. Η επιλογή που θα γίνει θα προσθέσει προσωπικότητα στο χώρο της άμυνας.