Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Το θέμα είναι (και) επικοινωνιακό

Το θέμα είναι (και) επικοινωνιακό

vik_0398


Αν η ΟΜΟΝΟΙΑ καταφέρει να φέρει 4 παίκτες ποιότητας μέσα στις επόμενες μέρες που να κάνουν τη διαφορά, πιθανότατα θα ξεχάσουμε ότι για άλλο ένα καλοκαίρι προχώρησε σε αποδεσμεύσεις παικτών που αγόρασε λίγους μήνες πριν. Αυτό όμως δεν θα αλλάξει το γεγονός πως εδώ και εδώ και κάποια χρόνια, ο προγραμματισμός δεν κυλάει ομάδα και αυτό έχει επιπτώσεις στη μετέπειτα πορεία της ομάδας.

Κάπως έτσι είναι που βγάζει όνομα η ομάδα, αυτή είναι η αλήθεια. Οι ποδοσφαιριστές που είναι φευγάτοι, προφανώς θα είναι δυσαρεστημένοι, επικοινωνιακά θα κάνουν ζημιά. Εκτός από τις δυσκολίες που βάζει στα του προγραμματισμού λοιπόν, το θέμα είναι και επικοινωνιακό και πρέπει οι υπεύθυνοι να δούνε τι πάει λάθος. Στην οικονομική κατάσταση που βρισκόμαστε και με το κονδύλι για παίκτες περιορισμένο, το τελευταίο που θέλουμε είναι να πολεμάμε και την αντίληψη των παικτών για το σωματείο.

Από τη στιγμή που οι αποδεσμεύσεις τέτοιου είδους συμβαίνουν εδώ και 3 χρόνια, θεωρούμε πως πρέπει να αποδεχθούμε πως ο τρόπος ανίχνευσης ποδοσφαιριστών χρήζει βελτίωσης. Προφανώς δεν εννοούμε πως η ευθύνη καταλογίζεται στο τωρινό τεχνικό τημ, αυτοί φέτος ήρθαν. Πρέπει όμως να διερευνήσουμε αν το εκάστοτε τεχνικό τημ, έχει τα μέσα να κάνει τη δουλειά του όπως θέλει και να προχωρήσει με επιλογές περιορισμένου ρίσκου.