Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Χριστούγεννα με το μυαλό στην Ανάσταση

Χριστούγεννα με το μυαλό στην Ανάσταση

kosmos-kaz-salamina7


Χριστούγεννα σήμερα και ο μέσος Κύπριος περνάει ευχάριστες στιγμές με την οικογένεια του. Στο μυαλό του μέσου ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ όμως, στριφογυρίζουν και αρκετά άλλα. Γιατί ένα κομμάτι του, η αγαπημένη του ΟΜΟΝΟΙΑ πέρασε δύσκολα τη χρονιά που φεύγει, όπως δύσκολα περνάει και το κυπριακό ποδόσφαιρο.

Χριστούγεννα με το μυαλό στην ανάσταση λοιπόν. Πρώτα από όλα την ανάσταση της μεγάλης ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Πρώτα από όλα την οικονομική ανάσταση που θα της επιτρέψει να ορθοποδήσει και αγωνιστικά. Έχει ικανό τεχνικό τημ, έχει καλούς ποδοσφαιριστές, έχει όμως και πολλές δυσκολίες μπροστά της. Το ενδιαφέρον ομάδας Κύπριων επιχειρηματιών έχει δώσει ελπίδες, αρχές του 2015 θα ξέρουμε αν θα έρθει η οικονομική ανάσταση του σωματείου.

Ανάσταση όμως, πρέπει να επέλθει και στο κυπριακό ποδόσφαιρο. Οι καταγγελίες του Μάριου Παναγή έριξαν φως στο ακριβώς πόσο βρώμικα είναι τα πράγματα παρασκηνιακά. Σε αυτή τη περίπτωση, είναι ξεκάθαρο τι μπορεί να φέρει την ανάσταση: παραίτηση όλων όσων αποτελούν την ηγεσία του ποδοσφαίρου μας σε όλα τα επίπεδα. Ξήλωμα και στήσιμο από την αρχή. Οτιδήποτε άλλο, δεν κάνει τη δουλειά…