Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Κατάφερε να ταράξει τα νερά

Κατάφερε να ταράξει τα νερά

panagi


“Δεν μας είπε τίποτα που δεν γνωρίζαμε”, λένε οι βιαστικοί. Συμφωνούμε και για τις πολιτικές παρεμβάσεις ακούγαμε και για τις παράγκες ακούγαμε και ότι οι διαιτητές έσπρωχναν προκλητικά κάποιες ομάδες βλέπαμε. Αλλιώς όμως είναι να αιωρούνται σαν φήμες, αλλιώς είναι να τα καταγγέλλει άνθρωπος που τα έζησε από μέσα και που δηλώνει ανοικτά πως έχει και τα απαραίτητα στοιχεία για να τα υποστηρίξει. Το γεγονός πως θα πάει σήμερα για νέα πολύωρη κατάθεση, δείχνει πως έχει πολλά να πει.

Ο Μάριος Παναγή, κατάφερε να ταράξει τα νερά του κυπριακού ποδοσφαίρου. Νερά που εδώ και χρόνια είναι βρόμικα, αλλά κανείς δεν τολμούσε να ταράξει. Άλλος ένας να βρεθεί από το χώρο, με τα κότσια και τη θέληση να ρίξει το κατεστημένο, η δουλειά θα γίνει πολύ πιο εύκολα. Ακόμα κι αν δεν βρεθεί κανείς όμως, εφόσον διαθέτει στοιχεία μπορεί να καταφέρει ισχυρό πλήγμα στην πόρτα της καλά στημένης παράγκας.

“Θα διερευνήσουμε όλες τις καταγγελίες”, μας είπε χθες ο Αποελίστας υπουργός Ιωνάς Νικολάου. Το ευχόμαστε κ. Νικολάου, ελπίζουμε όμως να είστε έτοιμος να σταθείτε στο ύψος σας ακόμα κι αν αυτές αγγίζουν την ομάδα σας, συναδέλφους σας, ομοϊδεάτες σας. Αν λέμε…