Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Λέο: “Ήταν όπως ακριβώς το δουλέψαμε στην προπόνηση” (video)

Λέο: “Ήταν όπως ακριβώς το δουλέψαμε στην προπόνηση” (video)

leo-agianapa


Καλεσμένος στο post game του αγώνα ήταν ο Λεάντρο όπου απάντησε σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων της PrimeTel. O έμπειρος άσος της ομάδας μας σχολίασε το γκολ του και δήλωσε πως ήταν κάτι που είχαν δουλέψει στην προπόνηση με τον προπονητή του. Ο Λέο αποκάλυψε πως παρακολουθεί βίντεο με στιγμές μεγάλων ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται ως κεντρικοί αμυντικοί ώστε να μάθει ακόμα περισσότερα για τη θέση!

«Σε τέτοια ματς είναι σημαντικό να σκοράρεις νωρίς για να ανοίξεις τον αντίπαλο. Δεν το καταφέραμε, έμειναν πίσω και κάποιες φορές βγήκαμε μπροστά, χάσαμε την ισορροπία. Στο τέλος είχαν μάλιστα ευκαιρίες, αλλά σκοράραμε στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου και όλα πήραν το δρόμο τους. Είμαστε σε καλή θέση για τον επαναληπτικό, αλλά στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται. Θα είμαστε και στο δεύτερο ματς σοβαροί για να καθαρίσουμε το παιχνίδι».

«Νομίζω πως αυτή τη στιγμή το πιο σημαντικό είναι οι νίκες. Έτσι έρχεται αυτοπεποίθηση και μπορούμε να παίξουμε καλύτερα. Είναι σημαντικό επίσης πως σκοράρουν παραπάνω παίκτες δεν είναι όλη η πίεση στον Ποτέ. Είμαστε λίγους πόντους πίσω έτσι δεν μπορούμε να κάνουμε λάθη. Είμαστε η ΟΜΟΝΟΙΑ και πρέπει πάντα να παλεύουμε για το πρωτάθλημα, έτσι θα παλέψουμε και θα δούμε που θα φτάσουμε».

«Πρέπει να πω ευχαριστώ σε όλους που με βοήθησαν να επιστρέψω, τους γιατρούς τους φυσιοθεραπευτές, όλους στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Είναι πολλοί πίσω μου, η γυναίκα μου, η οικογένεια μου, οι συμπαίκτες μου που με στήριξαν και έκαναν εύκολη την επιστροφή μου».

«Όσον αφορά το γκολ μου, παρακολουθούμε τους αντιπάλους μας και το τεχνικό τημ μας λέει τις αδυναμίες. Ειδικά με αντιπάλους που είναι πίσω συνεχώς πρέπει να βρίσκουμε άλλους τρόπους. Ο Ρόντρι και ο Φοφανά μου δημιούργησαν χώρους και εγω έκανα το σουτ, όπως ακριβώς δουλέψαμε στην προπόνηση. Ήταν και εξαιρετική η μπαλιά, είχα χρόνο να συγκεντρωθώ».

«Σε όλη μου τη καριέρα στην ΟΜΟΝΟΙΑ νομίζω έπαιζα κυρίως στα χαφ, όμως είναι καλό να μαθαίνεις συνεχώς. Είχα παίξει 2-3 φορές στο παρελθόν και προσπαθώ συνεχώς να βελτιώνομαι. Είναι δύσκολη η θέση, πως να υποδεχθείς τη μπάλα, πότε μπορείς να φύγεις. Προσπαθώ να βλέπω μεγάλους παίκτες της θέσης πως συμπεριφέρονται για να μαθαίνω και εγώ».

«Θεωρώ πως ένα από τα δυνατά μου σημεία σαν κεντρικός αμυντικός είναι πως μπορώ να οργανώσω την ομάδα από πίσω. Δεν κλοτσάμε τη μπάλα συνεχώς προς τα πάνω, αλλά τη βάζουμε κάτω και παίζουμε ποδόσφαιρο».