Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Τι αλλαγές θα κάνει ο κόουτς;

Τι αλλαγές θα κάνει ο κόουτς;

kaz-kosmos-apoel256-kaiafas


Για μήνες, η ΟΜΟΝΟΙΑ απέδιδε καλό ποδόσφαιρο και έφερνε θετικά αποτέλεσμα. Στο τελευταίο της παιχνίδι όμως, πολλοί παίκτες κλειδιά έμειναν πίσω σε απόδοση με αποτέλεσμα να χάσει. Πόσες και ποιες αλλαγές θα κάνει λοιπόν ο κόουτς για να διορθώσει την εικόνα; Πιο κάτω κάποια σενάρια:

Άμυνα

Στον άσσο η θέση παίζεται αφού ο κόουτς κάνει σκέψεις χρησιμοποίησης του Παναγή αντί του Γιωργαλλίδη, που έχει τις δικές του πιθανότητες. Μόνος βέβαιος μπροστά του ο Ιβάν Ρούνιε σε ρόλο κεντρικού αμυντικού. Παρτενέρ του θα έχει ένα εκ των Λομπιανίτσε και Γκουλόν, ανάλογα με το ρόλο που θέλει να δώσει ο Καϊάφας στο Γεωργιανό. Επικρατέστερο σενάριο πάντως να παραμείνει ο Γάλλος πλάι στον Ιβάν. Στο δεξί άκρο, ο Μάριος Δημητρίου απειλεί τον Λομπιανίτσε. Αριστερά προβάδισμα έχει ο Μαργκάσα, όμως πιθανότητες διατηρεί και ο Λέο.

Μεσαία Γραμμή

Στο αιώνιο ντέρμπι υπολειτούργησε και αυτό είχε επιπτώσεις σε όλη την ομάδα. Έλειψε η ενέργεια, έτσι δεν αποκλείεται πλάι στον Οικονομίδη να δούμε το Γεράσιμο Φυλακτού. Πιο πολλές πιθανότητες πάντως διατηρεί το δίδυμο Λεάντρο-Οικονομίδη, ενώ δεν πρέπει να αποκλείεται να δοθεί ρόλος στον άξονα στον Ερόλ Γκουλόν. Επιτελικός θα είναι ο Ασσίς.

Όσον αφορά τα φτερά, Σκέμπρι και Φοφανά έχουν προβάδισμα.

Επίθεση

Ο Μίκαελ Ποτέ ήταν εμφανώς ανέτοιμος με το Αποέλ. Από τότε έχουν περάσει δέκα μέρες, έτσι είναι πολύ πιθανόν να τον δούμε ξανά βασικό. Ο Γκαρσία πάντως είναι έτοιμος.