Home TOP NEWS Κακό ματς, κακό αποτέλεσμα

Κακό ματς, κακό αποτέλεσμα

apollon-omonia (3)


Σε ένα κακό ματς, η επιεικώς ΟΜΟΝΟΙΑ έχασε από τον Απόλλωνα με 2-1. Η ομάδα μας χωρίς να πιάσει ιδιαίτερα υψηλή απόδοση ήταν μπροστά στο σκορ με 0-1 μέχι το 68′, μια τραγική απόφαση όμως του Χαράλαμπου Σκαπούλλη έφερε τα πάντα τούμπα.

Α’ ημίχρονο

Η πρώτη φάση στον αγώνα προήλθε από ατομική ενέργεια και σουτ του Ασσίς που απέκρουσε ο Βάλε στο 8′. Οι επόμενες δυο φάσεις ανήκαν στον Απόλλωνα και ήταν σε ένα δίλεπτο. Στο 18′ το σουτ του Λόπες έφυγε άουτ και στο επόμενο, ο Παναγή πρόλαβε σε τετ α τετ τον Χαμντανί. Τελικά το σκορ άνοιξε στο 30′ με το Γκουλόν. Ο Κιρμ εκτέλεσε φάουλ, ο Γάλλος γίγαντας πήδηξε πιο ψηλά από όλους και με κεφαλιά έκανε το 0-1! Κάποιες προϋποθέσεις για τις δυο ομάδες δεν έφεραν μεγάλη ευκαιρία και το ημίχρονο τελείωσε με την ΟΜΟΝΟΙΑ μπροστά στο σκορ 0-1.

Β’ ημίχρονο

Παρόμοια εικόνα και στο δεύτερο ημίχρονο, με την ΟΜΟΝΟΙΑ να φτιάχνει κάποιες καλές προϋποθέσεις στην αρχή του. Πρώτη μεγάλη φάση ήρθε στο 58′. Ο Ποτέ βρέθηκε μόνος στη περιοχή, όμως το σουτ του δεν ήταν γεμάτα και ο Βάλε απέκρουσε εύκολα. Ο Απόλλωνας απάντησε με σουτ του Τουράμ στο επόμενο λεπτό, το οποίο απέκρουσε ο Παναγή. Στο 68′ ο Απόλλωνας ισοφάρισε με γκολ φάντασμα, ή γκολ της φαντασίας του Χρίστου Σκαπούλλη. Ο Τουράμε σούταρε, ο Παναγή απέκρουσε ασταθώς και ο Παπουλλής έκανε νέο πλασέ. Ο Παναγή απέκρουσε εκ νέου στη γραμμή, η μπάλα πήρε ύψος για να τη μαζέψει πάνω στη γραμμή και ενώ ο Γκουγιόν του έκανε φάουλ. Προς έκπληξη όλων μες το γήπεδο, ακόμα και του Μιλέγκο Σπόλιαριτς, ο διαιτητής έδειξε γκολ. Πέντε λεπτά μετά ο Κιρμ έδωσε κακή τελική πάσα στον μόνο με το τέρμα Ποτέ και η ευκαιρία χάθηκε. Ο Απόλλωνας απάντησε με γκολ, όταν ο Χαμντανί πρόλαβε την έξοδο του Παναγή και σκόραρε.

Συμπερασματικά

Από τη στιγμή που η ΑΕΚ κέρδισε, μπορεί κάποιος να πει τι 3οι τι 4οι. Η ΟΜΟΝΟΙΑ όμως πάντα πρέπει να στοχεύει ψηλά, έτσι σήμερα έχασε την ευκαιρία να ανέβει 3η και ενώ την κρατούσε μέχρι το 68′ σφικτά. Δεν αποδώσαμε όπως έπρεπε, δεν κερδίσαμε. Η κατάσταση με τα ΤΡΑΓΙΚΑ λάθη που πάντα πάνε εναντίων μας, πρέπει να αποτελέσει σημείο προβληματισμού το καλοκαίρι.