Home TOP NEWS Μάρης: “Η ΟΜΟΝΟΙΑ μπορεί να ανεβεί ξανά στην κορυφή”

Μάρης: “Η ΟΜΟΝΟΙΑ μπορεί να ανεβεί ξανά στην κορυφή”

maris (2)


«Και βέβαια μπορεί η ΟΜΟΝΟΙΑ να επιστρέψει στην κορυφή. Είναι η πιο μεγάλη ομάδα στην Κύπρο, με τον περισσότερο κόσμο. Απλά κάποια οικονομικά προβλήματα την έφεραν πίσω. Μην ξεχνάς ότι κι εγώ είμαι Ομονοιάτης…», δηλώνει σε Ελληνική ιστοσελίδα ο Δημήτρης Μάρης!

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, μίλησε σε τοπικό μέσο της Πρέβεζας για την πρώην του ομάδα στην πατρίδα του και δεν ξέχασε στο να κάνει αναφορά στην ΟΜΟΝΟΙΑ, την οποία αγάπησε όσο λίγοι στο νησί.

Ο Μάρης αγωνίστηκε την δεκαετία του 90 στον ιστορικό ΠΑΣ Πρέβεζας και μετά από πάρα πολλά χρόνια, μιλάει για την αρχή της επαγγελματικής του καριέρας στην ομάδα και απαντάει και σε ερωτήσεις που αφορούν το τριφύλλι.

Ο δημοσιογράφος, ήθελε δεν ήθελε, πήρε τη συνέντευξη στο τριφύλλι. «Είναι αρκετές οι κορυφαίες μου στιγμές. Ξεχωρίζω δύο. Τα ματς στο UEFA ανάμεσα στην ΟΜΟΝΟΙΑ και τη Μάντσεστερ Σίτι και το γκολ που έβαλα και κερδίσαμε το Αποέλ 2-1. Φορούσα τότε τη φανέλα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ», θυμάται ο Μάρης o οποίος δεν είχε αγωνιστεί στα παιχνίδια με την Σίτι όμως τα έζησε έντονα από τον πάγκο.

maris