Home TOP NEWS Μόνο ο καλός Ποτέ μπορεί

Μόνο ο καλός Ποτέ μπορεί

filiko-omonoia-botev (54) - sheridanΤα καλύτερα λένε όλοι στην ΟΜΟΝΟΙΑ για το Κίλιαν Σέρινταν. Τόσο άτομα από το τεχνικό τημ όσο και συμπαίκτες του τονίζουν ότι ο Ιρλανδός μπήκε στο πετσί του ρόλου του άμεσα και έχει ήδη ταιριάξει. Σε αυτό συνέτεινε τόσο η προηγούμενη παρουσία του στη Κύπρο που ομαλοποίησε την προσαρμογή του όσο και ο ρόλος που θέλουν να του δώσουν ο Καϊάφας και οι συνεργάτες του.


Ο Σέρινταν αγωνίστηκε στα φιλικά κυρίως στην κορυφή της επίθεσης, όμως δεν ήταν λίγες οι φορές που άλλαζε θέση με το Σκέμπρι, ή που τραβιόταν στα άκρα για να δημιουργήσει χώρους για το Μαλτέζο και τον Ασσίς. Μπορεί να μην σκόραρε, έφτιαξε όμως προϋποθέσεις για τους υπόλοιπους ενώ ήταν γενικά μέσα στις φάσεις.

Όπως διαμορφώνονται τα πράγματα, μόνο ο περσινός εξαιρετικός Ποτέ έχει πιθανότητες να “απειλήσει” τη θέση του Κίλιαν. Για την ώρα ο άσσος από το Μπενίν που έχασε και κάποιες προπονήσεις, δεν έχει φτάσει σε εκείνο το επίπεδο και σε αυτή τη κατεύθυνση δουλεύει το τεχνικό τημ. Να του δώσει κίνητρα στο ψυχολογικό τομέα και να τον ανεβάσει από πλευράς αγωνιστικής ετοιμότητας. Ο πρώτος που πρέπει να δουλέψει βέβαια είναι ο ίδιος.