Home TOP NEWS Ο Κιρμ μιλάει για την ΟΜΟΝΟΙΑ από τη Σλοβενία

Ο Κιρμ μιλάει για την ΟΜΟΝΟΙΑ από τη Σλοβενία

pod-ermis-omo-c-35-kirm


Στη χώρα του, Σλοβενία, βρίσκεται και προετοιμάζεται για το μεγάλο αγώνα κόντρα στην Αγγλία ο Κιρμ. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι στην αποστολή της Εθνικής Σλοβενίας για το παιχνίδι με τους Άγγλους που είναι προγραμματισμένο για τις 14 Ιουνίου. Την επόμενη ημέρα θα ταξιδέψει για τη Βουλγαρία, εκεί όπου θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή του τριφυλλιού.

Οι Σλοβένοι δίνουν μεγάλη σημασία στο γεγονός πως ο Άντραζ Κιρμ πάει χωρίς ξεκούραση για βοηθήσει την Εθνική ομάδα. Δημοσιογράφος που μίλησε με τον ακραίο μεσοεπιθετικό της ομάδας μας του επεσήμανε πως το είχε κάνει ξανά, όταν αγωνιζόταν στην Πολωνία.

«Ναι όμως τότε ακολούθησε η χειμερινή διακοπή», σχολίασε ο Σλοβένος ποδοσφαιριστής προσθέτονας πως αυτό δεν μπορεί να γίνει στην Κύπρο. Παρόλα αυτά όμως είναι ευχαριστημένος στη νησί μας, όπου οι συνθήκες ζωής και εργασίας, παίζοντας δηλαδή  ποδόσφαιρο είναι ευχάριστες.

Kirm
siol ©

Ο Κιρμ μίλησε ακόμη και για το Κυπριακό ποδόσφαιρο, κρίνοντας το δυνατό. Πρόσθεσε πως φέτος το διεκδίκησαν τέσσερις ομάδες μέχρι τέλους, με το Αποέλ να κατακτά όμως και τους δύο τίτλους. Σχολίασε το γεγονός αυτό λέγοντας: «Αυτό δεν είναι καλό για μας γιατί είναι ο αιώνιος μας αντίπαλος, όμως είμαστε ικανοποιημένοι γιατί πετύχαμε τον στόχο της Ευρώπης».