Home TOP NEWS Όλα για την προετοιμασία

Όλα για την προετοιμασία

prwti2014


Οι λεπτομέρειες της προετοιμασίας στην ομάδα μας πριν τον πρώτο Ευρωπαϊκό αγώνα:

Την προετοιμασία της ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2015-16, αρχίζει η ομάδα μας αύριο Δευτέρα, 8 Ιουνίου 2015.

Οι πρώτες μέρες της προετοιμασίας περιλαμβάνουν εργομετρικές εξετάσεις για όλους τους ποδοσφαιριστές, όπως και προπονήσεις, κλειστές για το κοινό, στο προπονητικό κέντρο της ομάδας μας, «Ηλίας Πούλλος».

Ακολούθως, την Παρασκευή, 12 Ιουνίου 2015, η αποστολή της ομάδας μας θα αναχωρήσει για τη Σόφια της Βουλγαρίας, απ’ όπου θα μεταβεί οδικώς στις αθλητικές εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου «Τσάρσκο Σέλο», που βρίσκεται σε περιοχή του βουνού Βίτοσα, για να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Οι διεθνείς ποδοσφαιριστές θα ενσωματωθούν με την αποστολή της ομάδας μας στη Βουλγαρία, όταν θα ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους με την εθνική ομάδα της πατρίδας τους.

Κατά την παραμονή της στη Βουλγαρία, η ομάδα μας θα δώσει τρία φιλικά παιχνίδια. Το πρώτο φιλικό παιχνίδι θα είναι με αντίπαλο τη Λίτεξ Λόβετς (Δευτέρα, 15 Ιουνίου 2015), το δεύτερο με αντίπαλο τη Μοντάνα ( Πέμπτη, 18 Ιουνίου 2015), ενώ τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί ο αντίπαλος του τρίτου φιλικού παιχνιδιού επί Βουλγάρικου εδάφους.

Η αποστολή της ομάδας μας θα επιστρέψει στην Κύπρο τη Δευτέρα, 22 Ιουνίου 2015. Καταβάλλεται προσπάθεια για να πραγματοποιηθεί ένα φιλικό παιχνίδι, πριν τον πρώτο Ευρωπαϊκό αγώνα της ομάδας μας για τον α’ προκριματικό γύρο του Europa League, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη, 2 Ιουλίου 2015.

Η κλήρωση τόσο του α’ όσο και του β’ προκριματικού γύρου του Europa League, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 22 Ιουνίου 2015.