Home TOP NEWS Προσθέτει ποιότητα και χαρακτήρα!

Προσθέτει ποιότητα και χαρακτήρα!

NIC_0098-tackic


Πράσινος και επίσημα ο Λουτσιάνο Μπεμπέ λοιπόν! Παρότι χθες το απόγευμα ήρθαν νέες προτάσεις ενώπιον του Κώστα Καϊάφα, ο προπονητής της ομάδας μας έμεινε σταθερός στις απόψεις του και εισηγήθηκε την ολοκλήρωση της μεταγραφής με τον βραχύσωμο Βραζιλιάνο. Ο Μπεμπέ είναι 34, η ποιότητα όμως δεν βγαίνει ποτέ εκτός στυλ! Και το υπόδειγμα ποδοσφαιριστή Λουτσιάνο, διαθέτει μπόλικη.

Γήπεδο-οικογένεια, οικογένεια-γήπεδο!

Γιατί τον λέμε υπόδειγμα; Οι πληροφορίες από Λεμεσό πλευρά, μιλάνε για ένα άψογο επαγγελματία. Οικογένεια, γήπεδο, γήπεδο οικογένεια, άντε και κανένα φαγητό στη μέση. Τα δυο πράγματα που μετράνε για το συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή είναι οι δικοί του άνθρωποι και η μπάλα. Πάντα χαμογελαστός, πάντα έτοιμος για σκληρή δουλειά, πάντα γεμάτος κίνητρα.

bebe

Κατά τα άλλα, είναι και ένας παίκτης που βοηθάει στα αποδυτήρια. Ο χαρακτήρας του είναι πολύ διαφορετικός από αυτόν του Ασσίς. Ο Νούνο είναι ο παίκτης που θα ηγηθεί, ο Μπεμπέ είναι ο άνθρωπος που θα τους διατηρήσει όλους συγκεντρωμένους στα σημαντικά, τα ποδοσφαιρικά. Οι ισορροπίες είναι πολύ πιθανόν να διατηρηθούν με το Μπεμπέ στα αποδυτήρια.

11168145_847706915305535_2826404774000781588_n

Τι κερδίζει αγωνιστικά η ΟΜΟΝΟΙΑ

Καταρχάς αυτό που έψαχνε από την αρχή του καλοκαιριού: ένα άνθρωπο που αν λείψει ο Νούνο, ή αν χρειάζεται ανάσες, θα τον αντικαταστήσει επάξια. Μπορεί με άνεση να παίξει κάθετα, διαθέτει εξαιρετική διαγώνια μπαλιά και όπως ο Νούνο, είναι ποδοσφαιριστής που δίνει ρυθμό στη κυκλοφορία.

NIC_0098-222

Από κει και πέρα, δεν θα παίζει μόνο όταν είναι εκτός ο Νούνο. Σε παιχνίδια που το τεχνικό τημ θεωρεί πως πρέπει, μπορούν άνετα να συνυπάρξουν. Ο Μπεμπέ είναι από τους λίγους παίκτες στο νησί μας που έχουν την ικανότητα να παίξουν “box to box” ρόλο. Στην ΑΕΛ όταν χρειάστηκε έπαιξε και αμυντικό χαφ, αν και η αλήθεια η ποιότητα του είναι πιο έντονη όταν παίζει 10άρι ή 8άρι.

Τέλος είναι ένας από τους καλύτερους εκτελεστές στημένων στο πρωτάθλημα, στοιχείο που στη Λεμεσό εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο. Με την ΟΜΟΝΟΙΑ να διαθέτει πολλούς ποδοσφαιριστές με μπόι πάνω από 1.90, ο Καϊάφας ευελπιστεί πως βρήκε τον άνθρωπο που θα τους στέλνει συστημένες μπαλιές!