Home TOP NEWS Πρόπιερζ: “Το πιο σημαντικό…”

Πρόπιερζ: “Το πιο σημαντικό…”

Probierz


Δεν διευθέτησε τυχαία τον φιλικό αγώνα χθες η Γιαγκελόνια. Αυτό έγινε γιατί σε μία βδομάδα αρχίζει το πρωτάθλημα Πολωνίας και ήταν μία δοκιμή για ένα ενδιάμεσο αγώνα, όπως θα είναι δηλαδή και μεταξύ των δύο αναμετρήσεων με την ΟΜΟΝΟΙΑ την άλλη βδομάδα. Βέβαια ο Πρόπιερζ  δεν χρησιμοποίησε τους 11 που θα δούμε κόντρα στην ομάδα μας, σε ένα φιλικό που η Γιαγκελόνια επικράτησε της Ντόλτσαν Ζάπκι με 2-1 με σκόρερ τους Φρανφκόφσκι και Σουκόλσκι.

«Θέλαμε να δούμε τους παίκτες μας που δεν αγωνίστηκαν αρκετά στα επίσημα παιχνίδια. Είδαμε επίσης κάποια νεαρά παιδιά (Pajnowski, Gajko, Renkowski and Zaręba) από την εφηβική ομάδα που ανέβασαν επίπεδο», δηλώνει ο τεχνικός της “Γιάγκα”.

Ο Σεκούλσκι (μπήκε ως αλλαγή με Κρουόγια) ξεχώρισε ξανά και ο τεχνικός του ρωτήθηκε εάν ήρθε η ώρα που θα ξεκινήσει στην αρχική ενδεκάδα: «Θα δούμε.Τα παιχνίδια είναι πολλά στη σεζόν. Το πιο σημαντικό για μένα είναι που παλεύουν τα παιδιά για μία θέση».

Ο Πρόπιερζ έχει πάντα στο κεφάλι του την ΟΜΟΝΟΙΑ και τίποτε δεν μπορεί να τον αποπροσανατολίσει. «Τώρα το πιο σημαντικό πράγμα για μας είναι η πρώτη αναμέτρηση με την ΟΜΟΝΟΙΑ και μία καλή πρεμιέρα στην Ekstraklasa με την Κορόνα Κιέλτσε».