Home TOP NEWS «Θα περιμένουμε την ευκαιρία να χτυπήσουμε τον αντίπαλο»

«Θα περιμένουμε την ευκαιρία να χτυπήσουμε τον αντίπαλο»

dimitriou


Δηλώσεις στο Σούπερ Σπορ έκανε ο Ανδρέας Δημητρίου και μίλησε για το αποψινό παιχνίδι κόντρα στην Μπρόντμπι. Διαβάστε όσα είπε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, από τη Δανία όπου βρίσκεται με την αποστολή της ομάδας μας:

«Θέλουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα ενόψει του επαναληπτικού στη Λευκωσία. Η ομάδα είναι συγκεντρωμένη, σοβαρή και υπάρχει ηρεμία και πολύ μεγάλη πίστη ότι μπορούμε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα. Θέλουμε να είμαστε προσεκτικοί και θα περιμένουμε την ευκαιρία να χτυπήσουμε τον αντίπαλο για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Για την απουσία του Γκουλόν: «Κάθε απουσία είναι σημαντική. Αυτός που θα απουσιάσει έχει να προσφέρει συγκεκριμένα στοιχεία στην ομάδα και με την απουσία του τα χάνεις. Μια σοβαρή ομάδα, όμως, δεν μπορεί να στέκεται σε μια απουσία. Θα κάνουμε τα πλάνα μας χωρίς τον Γκουλόν και θα προσπαθήσουμε με τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα . Οι ενοχλήσεις του δεν έχουν υποχωρήσει και κανείς δεν θέλει να το ρισκάρει. Ελπίζουμε ότι θα προλάβει τον επαναληπτικό».

Για το τι πρέπει να κάνουν οι παίκτες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ: «Οι ποδοσφαιριστές γνωρίζουν πολύ καλά τι είναι αυτό που πρέπει να κάνουν. Η φιλοσοφία δεν θα διαφέρει με το παιχνίδι με τη Γιαγκελόνια. Θα προσπαθήσουμε να κλείσουμε τους χώρους και θα περιμένουμε την ευκαιρία για να χτυπήσουμε τον αντίπαλο. Η ομάδα μας έχει μια εμπειρία σε ευρωπαϊκά παιχνίδια έστω και αν δεν παίξαμε σε ομίλους. Η περσινή εμπειρία μας έχει κάνει σοφότερους. Και τα τέσσερα φετινά παιχνίδια μας έχουν βοηθήσει. Ο στόχος μας είναι να κερδίσουμε. Και μια ισοπαλία με σκορ θα είναι ένα θετικό αποτέλεσμα».

Για το πώς αντιμετωπίζουν οι παίκτες αυτό το παιχνίδι: «Μέσα από τις κινήσεις τους βγαίνει μια σιγουριά. Ξέρουν και οι ίδιοι τι μπορούν να κάνουν. Έχουν εμπιστοσύνη στις δυνατότητες τους και στην τεχνική ηγεσία. Υπάρχει αυτοπεποίθηση και σιγουριά. Αν κάνουμε αυτά που θέλουμε να κάνουμε, τότε θα περάσουμε στον επόμενο γύρο».