Home TOP NEWS Θα μείνετε μόνοι

Θα μείνετε μόνοι

ag3-omonoia-doxa-a (40)


Το παιχνίδι θεωρητικά εύκολο και μετά από διακοπή δυο εβδομάδων. Ο κόσμος εξαρχής λίγος στις κερκίδες. Κάποιος μπορεί να ισχυριστεί πως ήταν το νέφος, θα ξέρει όμως πως στρουθοκαμηλίζει. Ο πιο πιστός ΛΑΟΣ στην ιστορία του κυπριακού ποδοσφαίρου, πλησιάζει τα όρια του. Αγαπά την ομάδα του όσο τίποτα άλλο στη γη, αλλά δεν αντέχει άλλο να βλέπει αυτό το πράγμα, δεν αντέχει τη κοροϊδία. Στο τέλος αποδοκίμασε έντονα, αλλά είναι φανερό πως έχει αρχίσει να κουράζεται περισσότερο από όσο αντέχει ο οργανισμός του.

Μετωπική σύγκρουση με τη ΚΟΠ ήταν η εντολή της Γενικής Συνέλευσης (ναι ακόμα και αυτή η Γενική Συνέλευση με 2/3 συνταξιούχους, σύγκρουση ήθελε), αποχή κράτησε η ΟΜΟΝΟΙΑ. Δημήτρη Χριστοφή ζήτησε ο κόσμος, για 1000 λόγους και όχι τόσο αγωνιστικούς, έπρεπε να μας κάψουν το ψάρι στα χείλη και να τον φέρει εν τέλη ο ΛΑΟΣ. Ανοιχτές πόρτες για τα μέλη ζητάει ο κόσμος, ταμπού και αντιλήψεις του 1970 παίρνει ως απάντηση. Τεχνικό διευθυντή σοβαρό, με παραστάσεις και σοβαρό βιογραφικό ζητάει ο κόσμος, πήρε προγραμματισμό με 6 μεταγραφές 31 Αυγούστου. Για κερασάκι στη τούρτα ο κόσμος πήρε και μια ισοπαλία με τον Καραβίδα. Γιατί πέραν από τα πιο πάνω, το θέμα είναι και αγωνιστικό.

Τι ακριβώς επιδιώκετε; Να μείνετε μόνοι; Αν ναι, καλά το πάτε. Η ΟΜΟΝΟΙΑ ανήκει στο ΛΑΟ της ακούμε εδώ και χρόνια. Την ΟΜΟΝΟΙΑ την κρατάει στον αναπνευστήρα ο ΛΑΟΣ της θα έπρεπε να λέμε. Κατά τα άλλα, ανήκει σε πολύ λίγους, που αποφασίζουν πίσω από κλειστές πόρτες και όχι κατ’ ανάγκη στην οδό Κυπράνωρος αλλά λίγα στενά πιο κάτω. Ακόμα και σήμερα κάποιοι δεν θέλουν να αφουγκραστούν και να αποδεχθούν τις επιθυμίες του κόσμου. Η ΟΜΟΝΟΙΑ, όσο παράλογο, αντιφατικό και οτιδήποτε άλλο κι αν ακούγεται, με αυτά τα μυαλά οδηγείται σιγά σιγά στην απομόνωση. Κι αν δεν ανοίξει την πόρτα των μελών στο κόσμο, εκεί θα καταλήξει. Αν δεν μπουν νέα μυαλά, νέες ιδέες, αλλά και χρήματα, εκεί θα είναι το τέλος της.

Το μπάτζετ έχει πέσει αισθητά, σε σημείο που να μπορεί η ΟΜΟΝΟΙΑ να πληρώνει και τους παίκτες της, να δίνει και στο χρέος της. Για να λειτουργήσει το σκεπτικό αυτό, τα έσοδα πρέπει να είναι 5,5 με 6 εκατομμύρια. Αν όμως ο ΛΑΟΣ απομακρυνθεί, που θα βρεθούν αυτά τα λεφτά; Είτε το παίρνουν απόφαση οι αρμόδιοι πως πρέπει επιτέλους να ακούσουν το κόσμο και παράλληλα να κάνουν ότι γίνεται για να διορθωθεί η εικόνα της ομάδας, είτε δύσκολα θα βρεθούν.

Αγωνιστικά, μπορεί στο τέλος να βρούμε το δρόμο μας, πραγματικά πιστεύουμε πως ποιότητα υπάρχει. Όσο όμως η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι μια μεγάλη εμπόλεμη ζώνη, προοπτική για το μέλλον δεν υπάρχει. Όσο δεν το παίρνουμε απόφαση πως ο τρόπος που λειτουργεί το σωματείο αυτή τη στιγμή δεν είναι υγιής, θα είμαστε πάντα με το ένα πόδι μες το γκρεμό. Εκστρατεία για μέλη τώρα. Μην φοβάστε, δεν θα την κλέψει κανένας την ΟΜΟΝΟΙΑ. Με 13 εκατομμύρια χρέος ποιος τη θέλει;