Home TOP NEWS Καλή ομάδα, σε τι;

Καλή ομάδα, σε τι;

ag3-omonoia-doxa-h (23)


“Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε, έχουμε καλή ομάδα”, είπε ο Κώστας Καϊάφας μετά το τέλος του ματς. Στην ίδια γραμμή ήταν και οι δηλώσεις του τμήματος επικοινωνίας της ομάδας. Αυτός που δεν συμφωνεί, είναι ο κόσμος που πληρώνει να τη βλέπει. Αν εννοούν έχουμε δυνατότητες να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, ναι έχουμε. Αυτό το πράγμα που είδαμε τις τελευταίες δυο αγωνιστικές, μόνο καλή ομάδα δεν είναι.

Πριν δυο εβδομάδες, η ανύπαρκτη Άχνα σκόραρε στο 40 και στη συνέχεια κλείδωσε με άνεση τη νίκη κόντρα σε μια υποτονική ΟΜΟΝΟΙΑ. Χθες, μια ανύπαρκτη Δόξα το πρώτο ημίχρονο έμεινε πίσω στο σκορ μόνο ενός λάθους της και μετά παρακολουθήσαμε κάτι που προκαλούσε την ύπαρξη μας. Τη Δόξα Κατωκοπιάς, να παίζει για 45 λεπτά ποδόσφαιρο κατοχής μες το ΓΣΠ και να γυροφέρνει τη περιοχή μας. Και για κερασάκι στη τούρτα, ένα γελοίο γκολ στο 90+3′ για να μας στερήσει τους βαθμούς.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν είναι καλή ομάδα αυτή τη στιγμή. Και πώς θα μπορούσε να ήταν, όταν από 29 Αυγούστου και μετά ανακοίνωσε πέντε ποδοσφαιριστές, εκ των οποίων οι δυο αριστεροί μπακ και ενώ είχαμε αριστερό μπακ και εκ των οποίων κανένας κεντρικός αμυντικός και ενώ η κατάσταση στο κέντρο της άμυνας δεν συμμαζεύεται. Πώς θα μπορούσε επίσης να ήταν καλή ομάδα, όταν είναι φανερό πως απουσιάζει πλήρως η ηρεμία. Όταν οι φήμες για κακές σχέσεις στα αποδυτήρια δίνουν και παίρνουν και δυστυχώς επιβεβαιώνονται από την εικόνα μες το γήπεδο.

Κρατάμε την υπόσχεση για δουλειά, αλλά δυστυχώς λόγο να αισιοδοξούμε αυτή τη στιγμή δυσκολευόμαστε να βρούμε. Όταν η Ανόρθωση κερδίσει την Άχνα σε λίγες ώρες, θα είμαστε στο -5 από τη κορυφή στην 3η αγωνιστική. Και στην 4η, παίζουμε την ομάδα η οποία έκανε όλα όσα έπρεπε να κάνουμε εμείς, αλλά ως συνήθως τα κάνουμε όλα αντισυμβατικά. Η ΟΜΟΝΟΙΑ των 6 μεταγραφών στο τέλος Αυγούστου, θέλει χρόνο για να γίνει ομάδα και χρόνο δεν έχει. Μακάρι να βρει τους τρόπους να κερδίζει έτσι κι αλλιώς. Με αυτά που δείχνει όμως, δεν πείθει.