Home TOP NEWS Θα πορευτεί με ευέλικτη τριάδα;

Θα πορευτεί με ευέλικτη τριάδα;

AG8-OMONOIA-PAFOS-KAZAMIAS (210)


Τα δυο γκολ του Αντρέ Σκέμπρι, με τα οποία έφτασε τα τέσσερα στη χρονιά, ήρθαν τη κατάλληλη στιγμή, λίγο πριν τα ντέρμπι. Μια εβδομάδα πριν, ένα γκολ του Ονησίφορου Ρουσιά είχε χαρίσει το τρίποντο στην ομάδα μας κόντρα στον Ερμή. Με δεδομένο ότι οι θέσεις στα φτερά πάνε στο φορμαρισμένο Κιρμ και τον κορυφαίο Κύπριο Χριστοφή, φυσιολογικά τίθεται το ερώτημα, ποιον θα χρησιμοποιήσει στη κορυφή της επίθεσης ο Καϊάφας.

Είναι άλλωστε δυο ποδοσφαιριστές με εντελώς διαφορετικά χαρακτηριστικά, όπως και ο τρίτος της παρέας Σέρινταν που για την ώρα δεν δείχνει να έχει πολλές πιθανότητες να ξεκινήσει, τουλάχιστον στο άμεσο ντέρμπι. Ο Σκέμπρι είναι πιο ευέλικτος, με χαμηλότερο κέντρο βάρους, ο Ρουσιάς διαθέτει πιο γερή κορμοστασιά και έχει έντονη παρουσία στο κουτί. Ταχύτητα, ευελιξία και ικανότητα στο transition, έναντι ύψους και ικανότητας με την πλάτη. Και οι δυο πάντως, μπορούν να δώσουν γκολ.

Με δεδομένο ότι ο Καϊάφας δεν θα ανοίξει τα χαρτιά στον αυριανό αγώνα κυπέλλου με τη ΠΑΕΕΚ, μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τη τελευταία στιγμή για να δούμε ποιος θα προκριθεί για την επίθεση. Από τη στιγμή που ο Σκέμπρι πήρε το όπλο του πάντως, θεωρούμε πως αυτόματα αποκτά προβάδισμα. Θα δούμε…