Home TOP NEWS Η εποχή Μιλόγεβιτς να αρχίσει με νίκη

Η εποχή Μιλόγεβιτς να αρχίσει με νίκη

kazamias-omonoia-apoel-2-2 (11)


Ολοκληρώνεται σήμερα η προετοιμασία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για το παιχνίδι με τον Άρη. Με το τέλος της προπόνησης, ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς θα ανακοινώσει ποιοι ποδοσφαιριστές θα συμπεριληφθούν στην αποστολή. Την πρώτη, με το Σέρβο τεχνικό στο πάγκο που θέλει φυσικά να μπει με το δεξί στις υποχρεώσεις του με την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Το κλίμα από την στιγμή που άλλαξε ο προπονητής όπως ήταν φυσιολογικό άλλαξε προς το καλύτερο. Το ηλεκτροσόκ που είχε ανάγκη η ομάδα ήρθε υπό τη μορφή της αλλαγής τεχνικής ηγεσίας και παίκτες-κόσμος βλέπουν πιο αισιόδοξα τη συνέχεια. Ακριβώς για να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, η ομάδα μας επιβάλλεται να μπει στην εποχή Μιλόγεβιτς με νίκη και να πείσει τον εαυτό της πως μπορεί να πάει πολύ καλύτερα.

Είναι βέβαια και θέμα βαθμολογικό, αφού ήδη η απόσταση από τη κορυφή είναι πολύ μεγάλη. Αν η ΟΜΟΝΟΙΑ θέλει να διεκδικήσει κάτι καλύτερο στο φετινό πρωτάθλημα, παιχνίδια όπως αυτά με τον Άρη πρέπει να τα καθαρίζει με τον ένα τρόπο ή τον άλλο, κατά προτίμηση τον εύκολο. Μόνο νίκη αύριο λοιπόν.