Home TOP NEWS Ο έλεγχος των δανεικών

Ο έλεγχος των δανεικών

paeek-oly-Fragkeskou (1)


Έξι από τους οκτώ δανεικούς παίκτες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ σε ομάδες Α’, Β’ και Γ’ Κατηγορία πήραν χρόνο συμμετοχής το Σαββατοκύριακο που πέρασε. Όλοι τους ξεκίνησαν βασικοί, ενώ οι τέσσερις από αυτούς αγωνίστηκαν σε ολόκληρη την αναμέτρηση.

Οι νεαροί παίκτες, που διατηρούν συμβόλαιο με το “τριφύλλι”, εκμεταλλεύονται κάθε ευκαιρία που τους δίνεται. Στοχεύουν να επιστρέψουν στην ΟΜΟΝΟΙΑ για να δείξουν τι αξίζουν!

Πιο κάτω ο έλεγχος των δανεικών ποδοσφαιριστών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ:

Παναγιώτης Θεράποντος και Ανδρέας Φραγκέσκου ήταν στο αρχικό σχήμα της ΠΑΕΕΚ κόντρα στον Ολυμπιακό. Αρκετά καλή η εμφάνιση των δύο πράσινων, με την ομάδα της Κερύνειας όμως να χάνει με 1-0. Σε όλο το παιχνίδι έπαιξε ο Φραγκέσκου, ενώ ο Θεράποντος πέρασε εκτός με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα. Από πλευράς των φιλοξενούμενων, ο Κωνσταντίνος Λούβαρης δεν πήρε χρόνο συμμετοχής με τους μαυροπράσινους στον αγώνα.

Φωτογραφίες από την αναμέτρηση:

Στη νίκη του Ερμή επί της Πάφου αγωνίστηκε ο Δημήτρης Μουλαζίμης. Ο Παραλιμνίτης αμυντικός έπαιξε για 71 λεπτά στον αγώνα της 12ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας.

Πρόσθεσε ακόμη ένα 90λεπτο το ενεργητικό του ο Παντελής Κονομής. Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής σταθερά στις επιλογές του προπονητή του, έπαιξε στον αγώνα κόντρα στον ΑΣΙΛ που ολοκληρώθηκε ισόπαλος 1-1.

Βασικοί και αναντικατάστατοι στη ΜΕΑΠ οι Γιώργος Ιβανόφ και Απόλλωνας Βασιλείου. Οι δύο νεαροί έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό στο παιχνίδι με την Π.Ο. Ξυλοτύμπου, όμως η ομάδα του Πέρα Χωρίου γνώρισε την ήττα με 2-0.

Δεν έπαιξε στη νικηφόρα αναμέτρηση του Χαλκάνορα κόντρα στον Κούρρη Ερήμης ο Ανδρεάς Λοίζου.