Home TOP NEWS Η επόμενη ημέρα και η αξιολόγηση του ρόστερ

Η επόμενη ημέρα και η αξιολόγηση του ρόστερ


Στο Ράδιο Πρώτο έκανε δηλώσεις ο εορτάζων σήμερα Ανδρέας Δημητρίου. Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, στον απόηχο της χθεσινής ισοπαλίας με την ΕΝΠ, μίλησε για την επόμενη ημέρα στην ομάδα, την αξιολόγηση του ρόστερ από την τεχνική ηγεσία και τις προσθήκες σε θέσεις που χρειάζονται.

-Κακό αποτέλεσμα, αν και δίκαιο βάση των όσων είδαμε, που μας κρατά πίσω στη βαθμολογία. Δεν ήμασταν συνεπείς, υστερήσαμε σε απόδοση και χάσαμε άλλους δύο βαθμούς στην έδρα μας.

-Απασχολούν την τεχνική ηγεσία δύο πράγματα: γιατί δεν μπορέσαμε να βγάλουμε το πλάνο μας και γιατί είχαμε τόσα πολλά λάθη στον αγώνα.

-Θέλουμε πάρα πολύ δουλειά, έχουμε πάρα πολλά πράγματα να βελτιώσουμε. Κρατάμε την αισιοδοξία του προπονητή μας ως προς την βελτίωση της ομάδας.

-Η ανασταλτική μας λειτουργία είχε προβλήματα στον αγώνα, όπως προβλήματα είχαμε σχεδόν σε όλους τους τομείς.

-Ο προπονητής χρειάζεται χρόνο να περάσει τη φιλοσοφία στους ποδοσφαιριστές του και πως ο ίδιος θέλει να λειτουργούν μέσα στο γήπεδο, αλλά και να γνωρίσει τις πραγματικές τους δυνατότητες και να αξιολογήσει το ρόστερ ως προς το τι μπορεί να του δώσει ο κάθε ένας ξεχωριστά.

-Στη μεταγραφική περίοδο του Γενάρη θα γίνει προσπάθεια ενίσχυσης σε θέσεις που η ομάδα έδειξε πως την χρειάζεται. Από εκεί και πέρα πως θα κινηθούμε είναι θέμα τεχνικής ηγεσίας και θα προκύψει μέσα από την αξιολόγηση του ρόστερ.