Home TOP NEWS Σεργίου: «Έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό – Έχω κερδίσει πάρα πολλά»

Σεργίου: «Έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό – Έχω κερδίσει πάρα πολλά»

proponisi-batumi-b (5) kaiafas-sergiou


Με γραπτή του δήλωση στα ΜΜΕ, ο Μιχάλης Σεργίου ευχαριστεί όσους συνεργάστηκε στο διάστημα που ήταν στην ΟΜΟΝΟΙΑ και ιδιαίτερα τον Κώστα Καϊάφα. Τονίζει πως έχει κερδίσει πολλά από την παρουσία του στην ομάδα μας, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Η δήλωση του Μιχάλη Σεργίου:

«Μετά από 19 μήνες παρουσίας στην ΟΜΟΝΟΙΑ, αποφασίσαμε από κοινού να τερματίσουμε τη μεταξύ μας συνεργασία.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω το Διοικητικό Συμβούλιο, που μου έδωσε την ευκαιρία να δουλέψω σε αυτόν το μεγάλο Σύλλογο, αλλά και τον Διευθυντή του Σωματείου και το προσωπικό, για την άριστη συνεργασία που είχαμε όλο αυτό το διάστημα.

Επίσης, ευχαριστώ θερμά τον Κώστα Καϊάφα, που μου εμπιστεύτηκε ένα σημαντικό πόστο για την ομάδα, προσφέροντάς μου τη δυνατότητα να δουλέψω στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Ευχαριστώ, ακόμη, τους συνεργάτες μου στο τεχνικό τιμ και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, για την άψογη συνεργασία.

Φεύγω με ήσυχη τη συνείδησή μου. Αυτούς τους 19 μήνες έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό, δουλεύοντας πολλές ώρες καθημερινά και έχοντας ως μοναδικό στόχο το καλό της ομάδας.

Έχω κερδίσει πάρα πολλά πράγματα από την παρουσία μου στην ΟΜΟΝΟΙΑ, όπως βέβαια κερδίζει και ο καθένας, που έχει την τύχη να υπηρετεί αυτόν τον μεγάλο Σύλλογο.  

Κλείνοντας, εκφράζω τις μεγαλύτερες μου ευχαριστίες στον υπέροχο κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, που είναι πάντα δίπλα στην ομάδα, ειδικά στις δύσκολες στιγμές. Σε αυτόν τον κόσμο αξίζουν τα καλύτερα.

Με εκτίμηση,

Μιχάλης Σεργίου».

Διαβάστε ακόμη: Λύθηκε η συνεργασία με Σεργίου