Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Αιμοδοσία στο οίκημα των οργανωμένων της Πάφου

Αιμοδοσία στο οίκημα των οργανωμένων της Πάφου

paphosfanclub


Αιμοδοσία διοργανώνουν οι οργανωμένοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στην Πάφο. Το ΣΥ.ΦΙ. ΟΜΟΝΟΙΑΣ και η ΘΥΡΑ9 Κλιμακίου Πάφου θα πραγματοποιήσουν το ερχόμενο Σάββατο αιμοδοσία στο οίκημα τους. Η ανακοίνωση από τους Παφίτες:

Μέσα στα πλαίσια της κοινωνικής του προσφοράς ο Σύνδεσμος Φιλάθλων – Θύρα 9 τμήματος Παφου διοργανώνει την 5η ετήσια καθιερωμένη αιμοδοσία εις μνήμη 2 αδελφών μας.

Του μακαριστού Ηλία Παναγιωτου από την Γιόλου που σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα την Πρωτοχρονιά του 2009 σε ηλικία 18 χρόνων και του μακαριστού Μιχάλη Αλεξάνδρου από την Γεροσκήπου που απεβίωσε τον περασμένο Απρίλιο σε ηλικία 21 χρόνων .

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στο οίκημα του Συνδέσμου Φιλάθλων στην Κάτω Πάφο το ΣΑΒΒΑΤΟ 12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΩΡΑ 10:00ΠΜ-12:00ΜΜ.

Με την ευκαιρία αυτή καλούμε τον κόσμο της Πάφου, ειδικά τους εθελοντές αιμοδότες, να αφιερώσουν λίγα λεπτά από τον πολύτιμο τους χρόνο για να προσφέρουν σε αυτή την όμορφη και αγνή προσπάθεια προσφοράς προς το κοινωνικό σύνολο έχοντας κατά νουν ότι κάποιοι συνάνθρωποι μας το έχουν πραγματικά ανάγκη .

Δ.Σ ΣΥ.ΦΙ ΟΜΟΝΟΙΑΣ – ΘΥΡΑ 9
Τμήματος Πάφου