Home TOP NEWS Πλέον ξέρει τι ψαχνει

Πλέον ξέρει τι ψαχνει

ag14-salamina-omonoia-a-Vladan-Milojevic (115)


Ο Δώρος Σεραφείμ δήλωσε με σιγουριά στη SPORTDAY ότι ο Ιβάν Ρούνιε μένει. Υπογραφές δεν έχουν πέσει ακόμα, αλλά και οι πληροφορίες από το στενό κύκλο του παίκτη λένε πως είναι θέμα χρόνου και αυτή τη φορά ο Κροάτης θα γίνει παίκτης μας με ελευθέρα. Αφού λοιπόν τα ερωτήματα απαντήθηκαν όσον αφορά τη παραμονή του Ιβάν και αφού ξεκαθάρισε πως δεν αποτελεί μεταγραφή, η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει 4 μεταγραφές να κάνει για να σουλουπώσει την εικόνα της.

Από τη στιγμή που στο ρόστερ σαν κεντρικοί αμυντικοί υπολογίζονται οι Ρούνιε, Ρομαρίκ και Καντούτσης, το πιθανότερο είναι να γίνει μόνο μια μεταγραφή κεντρικού αμυντικού κι ας μίλησε ξανά ο κ. Σεραφείμ για δύο. Από κει και πέρα ο Μιλόγεβιτς θέλει δεξιό μπακ, ανεξάρτητα από το πειθαρχικό του Λομπιανίτσε. Οι μπακ συμμετέχουν πολύ στο παιχνίδι του Σέρβου επιθετικά και ο κόουτς ψάχνει διαφορετικά χαρακτηριστικά. Με τις δυο αυτές μεταγραφές ο Μιλόγεβιτς θέλει να διορθώσει τα κακώς έχοντα στα μετόπισθεν και περιθώριο λάθους δεν υπάρχει.

Πέραν των δυο προαναφερθέντων, σίγουρο είναι πως θα αποκτηθεί αμυντικός χαφ που και πάλι θα διαθέτει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Ο κόουτς θέλει παίκτη που να τρέχει διαρκώς, να μαρκάρει, αλλά να μπορεί να συμμετέχει και δημιουργικά στο παιχνίδι της ομάδα. Σύγχρονο αμυντικό χαφ με άλλα λόγια και ελπίζουμε να καταφέρει να βρει αυτό που ψάχνει μήνα Δεκέμβριο.

Τέλος, όσον αφορά τον επιθετικό φαίνεται να είναι τελευταίος στη λίστα των προτεραιοτήτων. Ο Μιλόγεβιτς έχει εμπιστοσύνη στους Σκέμπρι, Σέρινταν και Ρουσιά και θεωρεί πως έχουν αρκετά γκολ να του δώσουν. Αν πάντως βρει παίκτη με βιογραφικό που να πείθει πως θα προσδώσει το εύκολο γκολ θεωρούμε πως θα τον πάρει. Ένας τέτοιος έχει προταθεί, είναι σε εξαιρετική κατάσταση και με φουλ συμμετοχές. Προβληματίζει μόνο η ηλικία του αφού πάτησε τα 32.