Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Μάνιγκατ και Ρόμπινσον στο διαγωνισμό τριπόντων

Μάνιγκατ και Ρόμπινσον στο διαγωνισμό τριπόντων

Basket-apoel (9)Οι ημέρες πλησιάζουν για την μεγάλη γιορτή της κυπριακής καλαθόσφαιρας, που δεν είναι άλλη από το 5ο ΟΠΑΠ All-Star Day, το οποίο θα διεξαχθεί την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2015 στο «Τάσσος Παπαδόπουλος Ελευθερία» στην Λευκωσία, στις 17:00.


Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει, πέραν του αγώνα μεταξύ των κορυφαίων Κυπρίων/Ευρωπαίων και Αμερικανών καλαθοσφαιριστών, και διαγωνισμό τρίποντων από τους πέντε καλύτερους καλαθοσφαιριστές στην κατηγορία αυτή από το Πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Ανδρών Α’ Κατηγορίας «Τάσος Μητσόπουλος».

Στον διαγωνισμό τρίποντων θα συμμετέχουν οι Μάνιγκατ Τζέιχενς (Καπάτσος Ομόνοια), Πακ Ρίτσαρντ (ΕΘΑ), Έβαν Σμότριτζ (Κεραυνός), Φόρεστ Ρόμπινσον (Καπάτσος Ομόνοια) και Ανδρέας Σιζόπουλος (ΑΠΟΕΛ).

Παράλληλα με τον αγώνα και τον διαγωνισμό τρίποντων θα υπάρξει πλούσιο ψυχαγωγικό πρόγραμμα, με τους «Lords of Gravity» να κάνουν προσπάθεια για να κερδίσουν μία θέση στο ρεκόρ Γκίνες!

Η είσοδος για το 5ο «ΟΠΑΠ All-Star Day» έχει οριστεί στα 5 ευρώ, ενώ τα παιδιά κάτω των 12 ετών θα εισέρχονται στο γήπεδο δωρεάν, αφού τα εισιτήρια τους θα είναι επιχορηγημένα από την ΟΠΑΠ Κύπρου.