Home TOP NEWS Τα επόμενα βήματα

Τα επόμενα βήματα

ag6-omonoia-apollon-kazamias-kosmos (2)


Μετά τη ΘΥΡΑ 9, 7 ΣΥ.ΦΙ. ζήτησαν ψες με ανακοίνωση τους πρόωρες εκλογές. Η κατάσταση γενικά στην ΟΜΟΝΟΙΑ είναι έκρυθμη και προφανώς δεν μπορούμε να πορευθούμε χωρίς να ληφθούν μέτρα. Αν δεν έρθει η αλλαγή, σε κάθε ήττα θα είμαστε καζάνι που βράζει και η ηρεμία θα μοιάζει με λέξη άγνωστη. Και ομάδα χωρίς ηρεμία δεν πάει πουθενά.

Όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση θεωρούμε πως τα βήματα προς την ηρεμία, είναι τα ίδια προς την τοποθέτηση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στις σωστές βάσεις. Οι πρόωρες εκλογές μοιάζουν με μονόδρομο και αποτελούν το πρώτο από αυτά. Το άνοιγμα των πορτών για μέλη με δικαίωμα ψήφου το δεύτερο. Οι στιγμές για την ΟΜΟΝΟΙΑ είναι κρίσιμες και οι ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ που το επιθυμούν πρέπει να έχουν λόγο.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ χρειάζεται νέο αίμα, νέες ιδέες και αντιλήψεις και ο Μάιος μοιάζει μακριά. Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο, αφού οι όποιες αποφάσεις παρθούν τους επόμενους μήνες επηρεάζουν και την επόμενη χρονιά. Με αυτό το σκεπτικό, θεωρούμε πως το νέο Δ.Σ. πρέπει να αναλάβει αρκετά νωρίτερα μέσω εκλογών. Στη μέση υπάρχουν και κριτήρια Μαρτίου βέβαια, έτσι θα πρέπει να βρεθεί η κατάλληλη ημερομηνία για να μην επηρεαστεί η δουλειά που απαιτείται.