Home TOP NEWS Η πιο κρίσιμη έξοδος

Η πιο κρίσιμη έξοδος

ag18-KAZA-OMONOIA-AYNAPA (235)


Η ΟΜΟΝΟΙΑ κέρδισε με χαρακτηριστική άνεση την Αγία Νάπα και παραμένει αήττητη για αρκετό καιρό. Μερίδα φίλων είναι ικανοποιημένη από την πρόοδο της ομάδας, άλλοι περιμένουν περισσότερα για να πειστούν. Με εκείνα και με τούτα πάντως, η ΟΜΟΝΟΙΑ κατάφερε να ροκανίσει κάπως την απόσταση από τις θέσεις 2-4 στους 6 και 5 βαθμούς αντίστοιχα. Αν δεν κερδίσει ο Απόλλωνας σήμερα, η διαφορά από τη 4η θέση θα έχει μειωθεί στους 3 ή 4.

Το Σάββατο η ομάδα μας πάει στο Τσίρειο για να αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα. Είναι χωρίς αμφισβήτηση το πιο σημαντικό κριτήριο προόδου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ από τη μέρα που ανέλαβε ο Μιλόγεβιτς. Κόντρα στην Ανόρθωση το ματς ήταν ξανά ντέρμπι, όμως η ΟΜΟΝΟΙΑ στερήθηκε σημαντικούς ποδοσφαιριστές και παρατάχθηκε με αντισυμβατική στρατηγική. Αυτό το Σάββατο δεν χρειάζεται να κλέψει το παιχνίδι, μπορεί να παίξει με βάση τα δικά της χαρακτηριστικά.

Κομβικής σημασίας, έτσι θα χαρακτηρίζαμε το παιχνίδι. Κερδίζοντας το η ΟΜΟΝΟΙΑ θα βάλει πιο ξεκάθαρα πλώρη για δεύτερη θέση και θα αναγκάσει Ανόρθωση, Αποέλ και Απόλλωνα να ανησυχήσουν από τη παρουσία της. Θα μεταβάλει επιτέλους το ταβάνι των στόχων της σε πιο ψηλό σημείο και θα αποδείξει πως δικαιούται να ελπίζει σε κάτι καλύτερο. Η επόμενη είναι χωρίς αμφιβολία η πιο κρίσιμη έξοδος και ίσως καθορίσει πόσο ψηλά μπορούμε να στοχεύσουμε.