Home TOP NEWS Υπέροχη πίσω, δουλειά μπροστά

Υπέροχη πίσω, δουλειά μπροστά

ag19-apollonas-omonoia (68)


Αν μας έλεγε κανείς στην αρχή της χρονιάς, πως η άμυνα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που έκανε το ένα ατομικό λάθος πίσω από το άλλο και δεχόταν τα πιο αστεία γκολ, θα γινόταν το δυνατό σημείο της ομάδας, θα τον βγάζαμε τρελό. Στα τελευταία 6 παιχνίδια, η ομάδα μας δέχθηκε ένα γκολ και αυτό από δικό μας λάθος. Οι αντίπαλοι οργανωμένα, κάνουν φάσεις με το σταγονόμετρο.

Ερχόμενος στην ΟΜΟΝΟΙΑ, ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, εντόπισε και υπέδειξε κάποια πράγματα που κατά την άποψη του έπρεπε να αλλάξει. Όπως ήταν φυσιολογικό, εστίασε αρχικά στην άμυνα και μεγάλο κομμάτι τόσο της τακτικής του, όσο και της δουλειάς στις προπονήσεις, αφορούσε την τελευταία γραμμή της ομάδας. Τα αποτελέσματα είναι εμφανή και οπωσδήποτε ενθαρρυντικά. Τώρα απαιτείται συνέπεια και συνέχεια.

Σε δυο μήνες πάντως, ο κόουτς δεν ήταν δυνατόν να προλάβαινε να κάνει όλα όσα θέλει, να περάσει διαφορετική αγωνιστική φιλοσοφία παντού. Πρέπει λοιπόν, να γίνει περισσότερη δουλειά και μπροστά. Τόσο στη δημιουργία, όσο και στην αποτελεσματικότητα. Σίγουρα αν τελειώναμε τις φάσεις μας που είναι και το πιο σημαντικό θα μιλούσαμε σε διαφορετικό ύφος. Είμαστε σίγουροι όμως πως θα δούμε μεγαλύτερα βήματα προόδου και στο επιθετικό κομμάτι. Ελπίζουμε γρήγορα!